Autoru |
Poruka |
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Nikita je napisao: mmm je napisao: Nikita je napisao: Vucice , Layoooooooooo cici mici moja , Trile , Vujo , Deko , mmm,Just ......jesam li koga zaboravila ? ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) podelite kako bre da delim..sta,sa kim.. necu nista da delim ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif) pa ne mogu da se toliko cmacem bre ...presusit cu se ki kamila u sahari ...imaj malo milosti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) niki jel ti radi centralno podmazivanje?
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
moze prevod za Vuchkicu
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
LaYa je napisao: Sa kime bre da se sparivam i rasparivam,jes ti ženo krstena ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif) opa a ja ne znam ništa o tome?
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
LaYa je napisao: Sa kime bre da se sparivam i rasparivam,jes ti ženo krstena ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif) сГ ме подсети мори јесам си ти Заборавна м ЛеЈкоо сГ ће ми роЂко роЂении ће ми праФиш тортееееееееееее ![[iloveyou.gif] [iloveyou.gif]](./images/smilies/iloveyou.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Vujo ne radi bre ...negde se s*ebo gde se Deka izgubio ? ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
vuja kojic je napisao: LaYa je napisao: Ok Kojo,jedes okrajke  iz tvoji ruku i cveklu ako treba e cveklu,j amislila i otrova
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
Nikita je napisao: Vujo ne radi bre ...negde se s*ebo gde se Deka izgubio ? ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) moraš na remont
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Vule,cu ti prafim svaki dan samo me ne sparivaj Ma cu ti pravim po dve svaki dan  Kojo,vidjem,povilenio...
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
LaYa je napisao: Vule,cu ti prafim svaki dan samo me ne sparivaj Ma cu ti pravim po dve svaki dan  Kojo,vidjem,povilenio... e sad zamisli mene posle tvojih tri poljupca
|
|
|
|
|
|