Autoru |
Poruka |
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
vuja kojic je napisao: koliko treba da uplatimo na ovaj račun i gde ti je poziv na broj? evo trišo
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Okano
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:57 Postovi: 3122
|
Trile je napisao: cao vas dve gore da se i ja malo pozdravljam ostavila sam ti odgovor na mail u vezi onog pitanja od sinoc ..... ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) ma bezi ovaj modulator da ti ne smeta , nadam se da sam pomogla nesto ako se nisi pre toga snasao ![[girl_bye2.gif] [girl_bye2.gif]](./images/smilies/girl_bye2.gif) Deko ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Deda Mraz je napisao: ćao Vujo, de si Layo rdjo ljudska ![[dzokac2.gif] [dzokac2.gif]](./images/smilies/dzokac2.gif) os ti da docekas jutro? ponasaj se
|
|
|
|
|
Okano
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:57 Postovi: 3122
|
LaYa je napisao: Trile,blagodarim
Okce moje,ljubac gde ne treba Uspela sam,super je sad kad se osusilaaaaaaa bravo ja rekla sam da nije tesko i da nije sveto pismo ...a zasto bi kupovala kad mozes i sama da napravis ....ljubim slavljenicu punoooooooooooooooooo ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
Mrazko Mazić
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 23:07 Postovi: 513 Lokacija: Xanadu
|
Okano najs tu mit U2 ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
_________________ KAD ZAĆUTIM, OKRENEM SE I ODEM, TO NE ZNAČI DA SI TI POBEDIO. TO ZNAČI DA VIŠE NISI VREDAN MOG VREMENA.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Okano je napisao: LaYa je napisao: Trile,blagodarim
Okce moje,ljubac gde ne treba Uspela sam,super je sad kad se osusilaaaaaaa bravo ja rekla sam da nije tesko i da nije sveto pismo ...a zasto bi kupovala kad mozes i sama da napravis ....ljubim slavljenicu punoooooooooooooooooo ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) e ja napravila jedno 3-4kg toga imacu za jos 3 torte ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
LaYa je napisao: Trile,blagodarim
Okce moje,ljubac gde ne treba Uspela sam,super je sad kad se osusilaaaaaaa bravo ja ćao layla!.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Kojo seceru,dobr da si me video...
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Lazac..ljubim ruke..i desnu i levu.. Ostalima vece..dobro
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
LaYa je napisao: Kojo seceru,dobr da si me video... 5 minuta mi treba da se povratim od uzbuđenja
|
|
|
|
|
|