|
Autoru |
Poruka |
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39 Postovi: 2630
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:24 Postovi: 1573 Lokacija: 5.galaksija
|
_________________ Zivot pise romane i za nepismene
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52 Postovi: 6608
|
|
|
|
|
Mrazko Mazić
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 23:07 Postovi: 513 Lokacija: Xanadu
|
Have a nice day
_________________ KAD ZAĆUTIM, OKRENEM SE I ODEM, TO NE ZNAČI DA SI TI POBEDIO. TO ZNAČI DA VIŠE NISI VREDAN MOG VREMENA.
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
a ti sto mi ides na nerve? Dodje mi pa me prodje,al kad mi ponovo dodje...ima da ti dodjem tamo...samo da te zagrlim,da ostanes bez daha,znas ti kako ja to umem Da,da...ima da se zabezeknes,...eeee,a onda cu da ti kazem"izvini tw,mnogo zurim,u prolazu sam"
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Nikad nije bila neko ko se trza na poznate zvuke melodije, al je umela dugo da sedi i gleda u onu tačku na zidu,koja je vec postala toliko velika, od siline i dubine tog pogleda. Kao ceo svemir po kojem je lutala. Ne,nema mira u njenim noćima,ni Sunca u letnjim danima,dok taj svemir bezbrižno pluta u svom bljestavilu praveći se da je vidi,da je ne vidi koliko traži taj deo svog nadjenog savršenstva. Ne sme da je vidi,ne sme da zna,odupire se,gura planete po njenim putanjama,zvezdama zamagljuje oči,pušta je da krivuda mlečnim putevima, šalje komete,pravi praskove,iza Sunca se skriva,neumorno je prži njime,duva vetrovima po nazeblim obrazima,štipa mrazevima po nazeblim butinama,sneži i ledi okna na przorima, samo da ne vidi,da ne čuje,da ne sanja više tako budna,da zaboravi.. Al ne zna ...da se dugo traženo i nadjeno savršenstvo nezaboravlja ni milionima svetlosnih godina.
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
@Ufff fala ti Layo za ove redove @Blessla cekam te na istom mesto samo pazi kada me zagrlis da ne dobijes grbu na ledjima ![[hakerka.gif] [hakerka.gif]](./images/smilies/hakerka.gif)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 10 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|