Autoru |
Poruka |
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Deda Mraz je napisao: Nikita je napisao: Pile dekino, pa i deka je original ... ali u nedostatku tebe ... dobro je i ovo ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Pa sta da kaze sad ovo pile ...nisam ja kriva sto ti jurcas okolo izmedju Laponije i ko zna gde . Izdresiraj duso tog Rudolfa ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Mrazko Mazić
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 23:07 Postovi: 513 Lokacija: Xanadu
|
LaYa je napisao: Nemoj posle da kažeš ovo i ono,svi traže a ja dala,eto ti ga na sad, nja Pa rekoh li da je diFno .. ti si diFna .... dok se ne odužimo ![[dzokac2.gif] [dzokac2.gif]](./images/smilies/dzokac2.gif)
_________________ KAD ZAĆUTIM, OKRENEM SE I ODEM, TO NE ZNAČI DA SI TI POBEDIO. TO ZNAČI DA VIŠE NISI VREDAN MOG VREMENA.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Deda Mraz je napisao: LaYa je napisao: Nemoj posle da kažeš ovo i ono,svi traže a ja dala,eto ti ga na sad, nja Pa rekoh li da je diFno .. ti si diFna .... dok se ne odužimo ![[dzokac2.gif] [dzokac2.gif]](./images/smilies/dzokac2.gif) Ne treba,ne svidjas mi se Uštirkani
|
|
|
|
|
Mrazko Mazić
|
|

rang

|
Nikita je napisao: Pa sta da kaze sad ovo pile ...nisam ja kriva sto ti jurcas okolo izmedju Laponije i ko zna gde . Izdresiraj duso tog Rudolfa ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ništa pile kaži deki laku noć ... a sa Rudolfom ću ozbiljno popričati ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ KAD ZAĆUTIM, OKRENEM SE I ODEM, TO NE ZNAČI DA SI TI POBEDIO. TO ZNAČI DA VIŠE NISI VREDAN MOG VREMENA.
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
LaYa je napisao: Deda Mraz je napisao: LaYa je napisao: Nemoj posle da kažeš ovo i ono,svi traže a ja dala,eto ti ga na sad, nja Pa rekoh li da je diFno .. ti si diFna .... dok se ne odužimo ![[dzokac2.gif] [dzokac2.gif]](./images/smilies/dzokac2.gif) Ne treba,ne svidjas mi se Uštirkani a već sam počeo da se besim
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
хихи е бре НикиЧице колико си там питања турила добро ненаписа и број гаћки да турим ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
ja sam joj rekla sledeci put brez 201 pitanje da ne krece
|
|
|
|
|
Mrazko Mazić
|
|

rang

|
LaYa je napisao: Deda Mraz je napisao: LaYa je napisao: Nemoj posle da kažeš ovo i ono,svi traže a ja dala,eto ti ga na sad, nja Pa rekoh li da je diFno .. ti si diFna .... dok se ne odužimo ![[dzokac2.gif] [dzokac2.gif]](./images/smilies/dzokac2.gif) Ne treba,ne svidjas mi se Uštirkani Mislim da zbog te činjenice teško da ću zaspati i zoru živ dočekati ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Deda Mraz je napisao: Mislim da zbog te činjenice teško da ću zaspati i zoru živ dočekati ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif) Uh ,joj...sve me nesto pod levim rebrom probada zbog toj 
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
МраЗко ел те ЛеЈка дирка м ??