Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
LaYa je napisao: Вучица je napisao: па неам бре појам како и где немо ме захебајеш а има један мој роЂени с дуге трепке па кад трепне сва се и ја занесем с њи (овај ко ћоссаФко) ne zahebajem te,sugeriraj kod gazdaricu,ce uvazi оћем... Фала ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Nikita je napisao: eeeeeeeeeee hocete da vidite sta mi drugarica poklonila za Bozic ? давај НикиЧице злато да гледамо
|
|
|
|
|
Mrazko Mazić
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 23:07 Postovi: 513 Lokacija: Xanadu
|
LaYa je napisao: Ne vredi,neće se kači s'mene...samo lepo pisuva,oce se umilki...e ne mere Hm...
Dedaaaaaaaaaaaaaaaaa da Bog da ti se pokvarile sankeeeeeeeee Pa jesam ti rekao da te volem kako sad da se kačim sas ti ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ KAD ZAĆUTIM, OKRENEM SE I ODEM, TO NE ZNAČI DA SI TI POBEDIO. TO ZNAČI DA VIŠE NISI VREDAN MOG VREMENA.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Aj Niki,da zriknemo
E tako Vule,kad sam ja...zahebajila,svasta od vas.
|
|
|
|
|
Mrazko Mazić
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 23:07 Postovi: 513 Lokacija: Xanadu
|
Nikita je napisao: eeeeeeeeeee hocete da vidite sta mi drugarica poklonila za Bozic ? Ako je neki veš i ako si ti u njemu obavezno ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
_________________ KAD ZAĆUTIM, OKRENEM SE I ODEM, TO NE ZNAČI DA SI TI POBEDIO. TO ZNAČI DA VIŠE NISI VREDAN MOG VREMENA.
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Hvala za link ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
хмм одо се уписувам у Споменар нигде муШко на видику а тек меЂеди и они у деФициту
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Deda Mraz je napisao: LaYa je napisao: Ne vredi,neće se kači s'mene...samo lepo pisuva,oce se umilki...e ne mere Hm...
Dedaaaaaaaaaaaaaaaaa da Bog da ti se pokvarile sankeeeeeeeee Pa jesam ti rekao da te volem kako sad da se kačim sas ti ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Vid' video me u gomili fine dece I vidi sad voli da se kači,e pa sad ja neću Sutra te čeka,cu te mlatim ko vola u kupusu 
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Deda Mraz je napisao: Nikita je napisao: eeeeeeeeeee hocete da vidite sta mi drugarica poklonila za Bozic ? Ako je neki veš i ako si ti u njemu obavezno ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif) ne znam da li ce tebi da se dopadne ...posto se radi o konkurencijama a mozda i sebe prepoznas ahahahahahahah ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Ajde da pogađamo šta ti je poklonila
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
|