Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
jeste,prvu grudvu je bacila Bubi a sad se koprca kako se salila,ne ide to tako
|
|
|
|
|
Mrazko Mazić
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 23:07 Postovi: 513 Lokacija: Xanadu
|
Ja se grudvao danas uživo ... smrzle mi se ruke stare ... ne bih i ovde ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ KAD ZAĆUTIM, OKRENEM SE I ODEM, TO NE ZNAČI DA SI TI POBEDIO. TO ZNAČI DA VIŠE NISI VREDAN MOG VREMENA.
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
LaYa je napisao: Bubi je napisao: E,Lazo,ako ti ne mozes da prepoznas sta znaci zezanje,onda nemam sta dalje da pricam... Pa,ako se neko zeza vezano za sebe to sam ja...I vala nigde se ne krijet,niti lazem,niti sanja ili umisljam... Kafan je mesto da se zezamo...Ali zezamo... Ne umisljaj kako se zezas,kad to ne radis,prva si pocela,sad trpi. Gde si se pronasla? Pa,ti nije zezanje...Meni jeste...I nista vise osim toga... A,koju grudvu,pa zar sam te u glavu mlatnula? ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Jel mogu biti sudija ![[crvenik.gif] [crvenik.gif]](./images/smilies/crvenik.gif)
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
SJAJNA je napisao: vuja kojic je napisao: SJAJNA je napisao: [girl_bye2.gif] VECE SVIMA... Ja lepo kazem nema snega jos...a Laza jos juri lopatom ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ja sam samo lepa... ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) ćao Lepa....ima li snega dole? ha ha..pa isto ko i kod tebe ,,,valjda ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) promice neka voda,bljuzga... hahaha mene svi pitaju ima li snega dole pa ajde i ja da pitam......bogami zabeleo
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Just je napisao: Jel mogu biti sudija ![[crvenik.gif] [crvenik.gif]](./images/smilies/crvenik.gif) Ne mozes...Dobices grudvu. ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Nema veze, tvrda je glava bosanska..
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Bubi olabavi,tu vrstu sale koristi negde gde ce drugi prigutati, a znas ti dobro sta si napisala i kako pises i na sta insinuiras. Bolje cuti,lepsa si.
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52 Postovi: 6608
|
Deda Mraz je napisao: SJAJNA je napisao: [girl_bye2.gif] VECE SVIMA... Ja lepo kazem nema snega jos...a Laza jos juri lopatom ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ja sam samo lepa... ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Smemo malo da te gledamo ... možda se nabaci neki pelcer ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif) dobijes pelcer ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
SJAJNA je napisao: dobijes pelcer ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) a meni? necu te lopatom... ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|