Autoru |
Poruka |
Mrazko Mazić
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 23:07 Postovi: 513 Lokacija: Xanadu
|
Evo malo dođoh s tobom malo da se ![[handtaschenkrieg.gif] [handtaschenkrieg.gif]](./images/smilies/handtaschenkrieg.gif) pre spavanja ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ KAD ZAĆUTIM, OKRENEM SE I ODEM, TO NE ZNAČI DA SI TI POBEDIO. TO ZNAČI DA VIŠE NISI VREDAN MOG VREMENA.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Aha,može,može,ja sam ti kao bendzos,ima gi spavas posle ki janje A možda se malo i izgužvaš,ne daj Bože 
|
|
|
|
|
Mrazko Mazić
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 23:07 Postovi: 513 Lokacija: Xanadu
|
Ma spavam ja i vako i nako ko janje, znam ja da bi ti bila nežna ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ KAD ZAĆUTIM, OKRENEM SE I ODEM, TO NE ZNAČI DA SI TI POBEDIO. TO ZNAČI DA VIŠE NISI VREDAN MOG VREMENA.
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
subara glavu cuva,ostalo ti i ne treba:)
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Deda Mraz je napisao: Ma spavam ja i vako i nako ko janje, znam ja da bi ti bila nežna ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Sta trepces toliko? Imas tikove?
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
E,znala sam da Laza,ganja Deda Mraza. Vece svima. ![[girl_bye2.gif] [girl_bye2.gif]](./images/smilies/girl_bye2.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Emanuella je napisao: subara glavu cuva,ostalo ti i ne treba:) mene ucili cizma al sta ja znam... Bubi olabavi,eto ti ga Uštirkani ganja mene,dosada
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Opa stiga Djed a gde si parkirao irvase ...nadam se da si video natpis na vratima da zivotinjkama zabranjen ulaz .... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Bubi ![[girl_bye2.gif] [girl_bye2.gif]](./images/smilies/girl_bye2.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Eto,vec se dve prijavile Sad mogu da idem