Autoru |
Poruka |
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
I meni,bas mi je IN ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Ne mogu da pusCam muziku...Baguje mi net,mrzim ceo svet. Ovaj Monti nas zarazio,majke mi. ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
ahahahahahahah , cekaj uzmem vitamin "C"
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Nikita,daj neku tuznu pesmu...Al;bas tuznu,da pozdravimo usamljene komsije... Sede sami kod kuce,pricaju sami sa sobom...Pa,nije red da se ovako zabavljamo... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Hocu , samo prvo ovu za kafanu ...a posle pozdrav za nase drage komsije .....s prikladnom pesmo ....i natpisom "Dzaba ste krecili "
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Pozdrav za sve "dobre ljude" sa pesmom -Uzalud vam trud sviraci ...nase dunje jos su zute
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Nikita,dzaba krecili i iz podruma izlazili...Zamisli koja je to guzva. ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Pozdrav devojke....kako ste?
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
ahahahahahah , podseti me na ono ....znas kako znas da tone brod? Kad pacovi pocnu da beze ...... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) znas , ono ....negde treba da se prikace , da se ne udave .....pa se vataju i za slamku ...
|
|
|
|
|
|