Autoru |
Poruka |
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Ameno je napisao: Bubi je napisao: Ameno ti ne probas pecenje jer ga nema ispod stola. ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) Do ga donesu,ti bauljas. ![[girl_blum2.gif] [girl_blum2.gif]](./images/smilies/girl_blum2.gif) ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) nema sanse... ...davno sam uocio da mi vinjak dize agresiju, kad god je bilo nekih problematicnih situacija bilo je posle vinjaka... ...od tada gorki list, spricer, bambus...to mogu stoicki da podnesem do fajrunta... ( rakijica do 3 komada ako se nastavi dalje a ne predje na nesto lakse , zbogom pameti haha...) E,ja cu to probati u nedelju,samo se bojim da necu stici do trece. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
mene niko ne citira
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52 Postovi: 6608
|
Ameno je napisao: Bubi je napisao: Ameno ti ne probas pecenje jer ga nema ispod stola. ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) Do ga donesu,ti bauljas. ![[girl_blum2.gif] [girl_blum2.gif]](./images/smilies/girl_blum2.gif) ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) nema sanse... ...davno sam uocio da mi vinjak dize agresiju, kad god je bilo nekih problematicnih situacija bilo je posle vinjaka... ...od tada gorki list, spricer, bambus...to mogu stoicki da podnesem do fajrunta... ( rakijica do 3 komada ako se nastavi dalje a ne predje na nesto lakse , zbogom pameti haha...) Bas juce mi komsija ,,zaradio,, tri kopce... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ovaj navatar je sjajan ne menjaj ga a i mene nemenjaj
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Di ste ljudi? Dajte neko pice,sada i meni treba. ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
|
|
|
Jana
|
|

rang

Pridružio se: 05 Jun 2012, 01:34 Postovi: 3988
|
Malo čaja ...  ... malo vode ... ma da li je voda ... 
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Jano,ovo ti je bas "zestoko" pice. Nadam se da ima bar malo ruma. ![[girl_smile.gif] [girl_smile.gif]](./images/smilies/girl_smile.gif)
|
|
|
|
|
Jana
|
|

rang

Pridružio se: 05 Jun 2012, 01:34 Postovi: 3988
|
Pa, naravno, kakav je čaj bez ruma a i ovo providno mi miriše na žestoko
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
БубиЧице Јано ![[girl_bye2.gif] [girl_bye2.gif]](./images/smilies/girl_bye2.gif)
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Вучица je napisao: БубиЧице Јано ![[girl_bye2.gif] [girl_bye2.gif]](./images/smilies/girl_bye2.gif) Vujka,daj neki gorki list,mislim da ce i Amo skoro da navrne. ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
|