Autoru |
Poruka |
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Ja pristajem na podjelu, samo ne skidaj avatar
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
e, ako se skineš na avataru onda mi i ne trebaju bodovi brige me 
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Ccccc za malo golotinje bi prodao svoj umjetnicki rad.... ![[nesvest.gif] [nesvest.gif]](./images/smilies/nesvest.gif)
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
ne znam samo kako ce uprava da reaguje na to...HM! Neka bira...ili...ili hiiiiihhhiihi
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
ja sam odabrao, pa ti vidi
|
|
|
|
|
klara
|
|

rang

Pridružio se: 28 Sep 2012, 11:50 Postovi: 796
|
Just 5 Jana 4 Minnie 3 Picard 2 LaYa 1
Sve slike su jako lepe, a uglavnom sam se rukovodila skladom motiva tj pozadine sa tekstom. Delovalo je kao tezak zadatak a uradjen je bolje nego prethodni. Svima svaka cast na trudu.
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
LaYa je napisao: Jana,Klara,Just,Picard po 5 Ne znam kako da podelim glasove jer su mi ova 4 bas dobra,podjednako. pa cu ja to ovako,Dati Pikiju 5 jer je jedini medju zenama (od najboljih) pa Klari 4 ,sjajno uvek, pa Jani 3 ,eto zlatna sredina, pa Just 2 jer je pokupila vec puno petica,neka bude interesantno i Amenu jer se vidi da se bas trudi oko oslikavanja
|
|
|
|
|
Ameno
|
|

rang

Pridružio se: 04 Jun 2012, 23:55 Postovi: 4606
|
klara - 5 Just - 4 Jana - 3 Picard - 2 ( zasluzujes vise ali klara se prva setila rama, odlicni su vam, jos da si osencio slova kao klara i just ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif) ) LaYa - 1 ( za prvi put odlicno ) ...zao mi je sto nema vise bodova ili da se glasa samo za prva tri ovako se uvek osecam nepravedan prema onima koje izostavim a istog su kvaliteta... ( hvala vam za glasove , ali zamolih da me preskocite ovaj put postavih cisto da ne ispadne da bojkotujem...zadrzah se oko pravljenja slike i nemadoh vremena da se posvetim tekstu i boljem kombinovanju...)
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ja ovdje opet mirisem glasanje po principu ko je s kim dobar...nista ne valja-ponovo  I ne treba otkrivati kao i na ostalim takmicenjima cije je sta....tek kad se glasa otkriti...a ja!!!...znaci oslikas i posaljes..postenije.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Ameno
|
|

rang

Pridružio se: 04 Jun 2012, 23:55 Postovi: 4606
|
haha...ja i Just smo bas dobri a ni jedan pp nismo razmenili...ne mere ocima da me vidi ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) ...prelistaj prvo glasanje i bas me zanima kako bi glasala ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif)
|
|
|