Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
I ja Just imam isti problem.....meni ste svi dobri Ali morat cu malo istraziti koliko je truda potrebno i koliko je ko truda ulozio..nije dovoljno sam ovo na 'oko' izgleda 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Megi nista se ne sikiraj .. uvek za tobom kaskam ja, razlika u 3 poena ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Tw ali ti napredujes, za sada tvoja mi je ono The best ne zato sto smo u dobrim odnosima ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) nego stvarno je najbolja.
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
I ja sam ulozila napor u oslikavanje...sjencenje slike, ubacivanje ruku ne, stvarno ce ovo biti tesko odluciti..al ono bas
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Hhahahaha...bas ste bezveze...ja cu glasati kako mi se sta svidja, a ne u kakvim sam odnosima s kim...a ako hoce neko da osvoji moje glasove...ima nacina, javite mi se na pp 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
aj pa polako te..sve teskoce se moraju prebroditi..pa i to glasanje 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
MeGi je napisao: Tw ali ti napredujes, za sada tvoja mi je ono The best ne zato sto smo u dobrim odnosima ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) nego stvarno je najbolja. Imas ti dobre oslikane, gledam ja like na fb za tvoju oslikanu, ali nekad inspiracija bude bzv a za ovo sto nam Minnie zadala, potrebna je itekako inspiracija za sliku.. ja sam nesto napravila ali nije to to ... Pikard, Just i Jana su to odlicno odradili i uklopili. Njihovo mi se svidja... a cuj bitno je ucestvovati a sad mozda se neko i sazali na nas dve pa jednom i pobedimo. P.S. idem da vrbujem Molenu i Rakel da glasaju za tebe i mene ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Ako mislis da ces tim sisama smuvati ih, dzaba ti sve..Molena ih ne vidi Picardova mi je odlicna..trenutno vodi
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
jel moze da se glasa
|
|
|
|
|
|