Autoru |
Poruka |
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Pikard, pazi nije samo tebi vec i meni .. ali ko je brzi njegovo je hehehe 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
uuuuuu..kako ste dobri. Morat cu ovo cesce da pratim...od sada glasam.- Ali morate znati da ja tu ne vidim finese..te umjetnicke u oslikavanju, ta neka pravila i to...znaci cisto vizelno kako izgleda i kako se tekst sa slikom uklapa..i ima stvari koje volim i koje ne volim...kod tih slika, ono sto vise preferiram. Morat cu i ja da naucim oslikavati...nemam pojma i nije mi ni zanimalo do sada..ali natjerat ce me ovo takmicenje he he 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Kako nema? Daj molim te Moli dok sam nasla sliku a zatim mastilo pa odgovarajuce pero i koncic na kraju.. napravila sliku a zatim ubacila tekst... iskreno slova nisu nesto ali jbg mrzi me da koristim vise programa Cus gotova slika.. malo sutra.. sama sam je pravila 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Pa kazem ti da ja to ne znam..pa ni ne primjecujem da je toliki trud ulozen u to..ja samo vidim sliku, ne znam pozadinu i kako je doslo do te slike  ... jednostavno nikada nista nisam ocrtala, a volim fotografiju inace...ali ocrtavanje..jok ja , nemam pojma-truba. Hahaha...izvinjavam se Vama cijenjena umjetnice Tw sto ne prepoznah vas rad i trud hehe, vas vez koncicem  ...jbg kada naucim onda ces da dobijes profi osvrt...sad zasad..ostajem na povrsnosti i onom sto moje oko vidi. Svaka cast na ulozenom trudu....svima vama.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Molena je napisao: uuuuuu..kako ste dobri. Morat cu ovo cesce da pratim...od sada glasam.- Ali morate znati da ja tu ne vidim finese..te umjetnicke u oslikavanju, ta neka pravila i to...znaci cisto vizelno kako izgleda i kako se tekst sa slikom uklapa..i ima stvari koje volim i koje ne volim...kod tih slika, ono sto vise preferiram. Morat cu i ja da naucim oslikavati...nemam pojma i nije mi ni zanimalo do sada..ali natjerat ce me ovo takmicenje he he  Juuuu Moli..pa ja i ti ne samo da smo slicne po duzini postova... Vec imamo i iste kriterijume kod oslikavanja... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Molena je napisao: Pa kazem ti da ja to ne znam..pa ni ne primjecujem da je toliki trud ulozen u to..ja samo vidim sliku, ne znam pozadinu i kako je doslo do te slike  ... jednostavno nikada nista nisam ocrtala, a volim fotografiju inace... ali ocrtavanje..jok ja , nemam pojma-truba.
Hahaha...izvinjavam se Vama cijenjena umjetnice Tw sto ne prepoznah vas rad i trud hehe, vas vez koncicem  ...jbg kada naucim onda ces da dobijes profi osvrt...sad zasad..ostajem na povrsnosti i onom sto moje oko vidi. Svaka cast na ulozenom trudu....svima vama. evo i ovo ko da sam ja pisala Nego razmisljam nesto Moli draga.. Pa i ja i ti..mogle bi smo bar tri rada oslikati dok napisemo jedan post... Ovako..ubijemo se pisuci, diskutujuci..a to na kraju niko i ne cita.. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
Molena je napisao: uuuuuu..kako ste dobri. Morat cu ovo cesce da pratim...od sada glasam.- Ali morate znati da ja tu ne vidim finese..te umjetnicke u oslikavanju, ta neka pravila i to...znaci cisto vizelno kako izgleda i kako se tekst sa slikom uklapa..i ima stvari koje volim i koje ne volim...kod tih slika, ono sto vise preferiram. Morat cu i ja da naucim oslikavati...nemam pojma i nije mi ni zanimalo do sada..ali natjerat ce me ovo takmicenje he he  ..jupiiiii..Molena će da glasa...(smajlić koji skače od sreće a kog mi muka da tražim)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
KoaLa je napisao: Molena je napisao: Pa kazem ti da ja to ne znam..pa ni ne primjecujem da je toliki trud ulozen u to..ja samo vidim sliku, ne znam pozadinu i kako je doslo do te slike  ... jednostavno nikada nista nisam ocrtala, a volim fotografiju inace... ali ocrtavanje..jok ja , nemam pojma-truba.
Hahaha...izvinjavam se Vama cijenjena umjetnice Tw sto ne prepoznah vas rad i trud hehe, vas vez koncicem  ...jbg kada naucim onda ces da dobijes profi osvrt...sad zasad..ostajem na povrsnosti i onom sto moje oko vidi. Svaka cast na ulozenom trudu....svima vama. evo i ovo ko da sam ja pisala Nego razmisljam nesto Moli draga.. Pa i ja i ti..mogle bi smo bar tri rada oslikati dok napisemo jedan post... Ovako..ubijemo se pisuci, diskutujuci..a to na kraju niko i ne cita.. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ..pročitala... ..ti meni-niko, a????.... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Aj pleasee molena, Koala i Bubi ucestvujte da ne budem jedina najgora ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Eo sad cu ja,da ne bude Megi najgora ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|