Autoru |
Poruka |
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
,,hehe..tesko ko Moli može i prići..a ja sam okačila..idi citaj pa da pavamo..
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Dobro jutro deco, evo i ja procitah ovo sto ste pisali. Oko cega se "digla prasina " ? Meni nista strasmo.Molena je toliko napisala dobrih prica koje sam citala jos tamo .....ovo malo zagolicala vam mastu ali i ovi kojima je pp upucem su skontali da je to izazov. Sve u svemu lepo ste se zabavili i to je to ja misila Bog zna o cemu se radi. Ma rekoh ja prava ste deca.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ko je zadao Zlobnom zadatak ? Ahahaa Zlobni upravu si sad sta god stigne na pp deo istine izazova je ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Pitacu ja Despota da li govoris istinu...
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Vise covek ne moze ni da posalje ozbiljan PP a da ga pritom ne optuze da je neki zadatak u pitanju...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Zloni verujem ti sada da nije deo istine izazova  Ta slika u Marinovom potpisu nisam ja, ko zna ko je ali nije lepo od njega da stavlja u potpis tudje slike ocigledno da je decko m alo otisao na kiselu vodu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Hahahahah ma znaaaam. Objasnjava mi na pp, doslo je do nesporazuma, mislila sam da je deo istina-izazov Ali ta slika u Marinovom potpisu nije moja nisam to ja breee. Ovaj Marin nije sav svoj, sto stavlja tudje slike u potpis evo kad on dodje neka kaze cija je slika. Ali sve u svemu Zlobni je sjajan 
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Dobro je sto nisi ti, jer to stvarno ne bi bilo u redu...Despote hvala !
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Evo ga Marin sad lepo nek kaze ciju sliku stavio u potpis? 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Izazivam prvog forumaša/forumašicu koji vidi ovaj post da priđe prvoj osobi koja mu je u blizini i da jasno kaže ''Ja sam (i izgovara svoj nick sa foruma)
Ko ne bude ispunio izazov da bog da mu se pokvarilo slovo A na tastaturi... hah
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hahahah...opet ja.. ali ne mogu komsijama da zvonim....nisam im nikada pozvonila jedino da im kazem da budna sanjam 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|