Autoru |
Poruka |
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Senka je napisao: anika je napisao: ....moj izazov i nije bio tako strasan .... ...citajuci ove gore dobro sam prosla... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Ma kakvi...ti si tek na redu... A pogotovu...ti,Just i ja...iz istog-ih gradova... Ko će kome ako ne svoj svome... ![[cok.gif] [cok.gif]](./images/smilies/cok.gif) Ihhh i anika zemljakinja, ima da vas natjeram da trcite od centra, preko Sehera, na Šehove (sumskim putice) pa se spustie na mejdan, pa na vrh Starcevice i da se za kraj skotrljate u Borik Da Bog da vam ja zadaka izazov ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46218
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Just je napisao: Senka je napisao: anika je napisao: ....moj izazov i nije bio tako strasan .... ...citajuci ove gore dobro sam prosla... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Ma kakvi...ti si tek na redu... A pogotovu...ti,Just i ja...iz istog-ih gradova... Ko će kome ako ne svoj svome... ![[cok.gif] [cok.gif]](./images/smilies/cok.gif) Ihhh i anika zemljakinja, ima da vas natjeram da trcite od centra, preko Sehera, na Šehove (sumskim putice) pa se spustie na mejdan, pa na vrh Starcevice i da se za kraj skotrljate u Borik Da Bog da vam ja zadaka izazov ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Auuu...dok sam ja landrala po Starčevici...di li si ti bila... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Senka je napisao: Auuu...dok sam ja landrala po Starčevici...di li si ti bila... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) Nema veze, taman cu te podsjetiti opet kako to izgleda...al prvo zagrijavanje na Šehove  P.s mozete uzeti pola sata odmora da se izbanjate u banjama u šeheru, dobra voda za reumu Da Bog da ti prokisla kabanica
|
|
|
|
|
Anika
|
|

rang

Pridružio se: 02 Okt 2012, 23:24 Postovi: 326
|
Just je napisao: Senka je napisao: anika je napisao: ....moj izazov i nije bio tako strasan .... ...citajuci ove gore dobro sam prosla... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Ma kakvi...ti si tek na redu... A pogotovu...ti,Just i ja...iz istog-ih gradova... Ko će kome ako ne svoj svome... ![[cok.gif] [cok.gif]](./images/smilies/cok.gif) Ihhh i anika zemljakinja, ima da vas natjeram da trcite od centra, preko Sehera, na Šehove (sumskim putice) pa se spustie na mejdan, pa na vrh Starcevice i da se za kraj skotrljate u Borik Da Bog da vam ja zadaka izazov ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ha,ha,ha jedva cekam,vidim bice zanimljivo Nek smo se mi nasle pa sad nadam se da nece biti bas po onoj, ko ce kome ako ne svoj svome ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
E Anika draga...ne znaš ti ovu Just kakva je... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) ...svašta se od nje može očekivati... Justina bolan...ne navlači mi reumu...sutra cijeli dan moram slavu služiti... A ne spava mi se... ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
I daaa...i ovaj izazov je gotov, hvala Bogu..smorila sam se ziva Sad pauza za vikend, mogu samo ja vas da maltretiram, vi mene ne Vas dvije..za vikend trcanje, marsutu sam vam dala Ja vas cekam u La Nini ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
U neđelju il ponedeljak... ![[pluie07.gif] [pluie07.gif]](./images/smilies/pluie07.gif)
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Moze, Anika sutra, ti u nedjelju. Ja placam kafu, ako prezivite 
|
|