Autoru |
Poruka |
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
klara je napisao: Ajde da utvrdimo ko je ta...prva do Amena. Njemu, vidim, ne treba nista vise, a Bubi i meni jedna tortica  Klarisa bre pa ti si prva,ja druga...A,lepa ti ona fotka. Trile ja nikada ne pijem pivo...A,vino ponekad crno,pola case i onda padam. I da dobro vece gazda.
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
i da, dobro vece direktorko ove tuzne kafane padas ti i bez vina
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
klara
|
|

rang

Pridružio se: 28 Sep 2012, 11:50 Postovi: 796
|
Bubi je napisao: klara je napisao: Ajde da utvrdimo ko je ta...prva do Amena. Njemu, vidim, ne treba nista vise, a Bubi i meni jedna tortica  Klarisa bre pa ti si prva,ja druga...A,lepa ti ona fotka. Trile ja nikada ne pijem pivo...A,vino ponekad crno,pola case i onda padam. I da dobro vece gazda. Nije lepa fotka vec detalji ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Trile je napisao: i da, dobro vece direktorko ove tuzne kafane padas ti i bez vina Ne padam,vrlo sam stabilna i ne moze ni vetar da me oduva. Hocete muziku? Pa,hjade mogli bi mozda - Zbog jedne divne crne zene. ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
|
|
|
|
klara
|
|

rang

|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
crvenokose.. nemate pojma
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
|
|
|
|
klara
|
|

rang

|
![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Care.....
|
|
Ameno
|
|

rang

Pridružio se: 04 Jun 2012, 23:55 Postovi: 4606
|
klara je napisao: Bubi je napisao: klara je napisao: Ajde da utvrdimo ko je ta...prva do Amena. Njemu, vidim, ne treba nista vise, a Bubi i meni jedna tortica  Klarisa bre pa ti si prva,ja druga...A,lepa ti ona fotka. Trile ja nikada ne pijem pivo...A,vino ponekad crno,pola case i onda padam. I da dobro vece gazda. Nije lepa fotka vec detalji ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) detalji ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif) mislis kojom brzinom dize casu, zanjihale se svece 
|
|
|