Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
da nije slucajno "...porucio ti cika brka..dace date skrka..." hehehe  Koji bezobraznik....pardon on ej od sada 'Cika Tetka' hehehe....
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Hahaha, sve ti znas, ko velika  Dabogda ti snijeg zapado nocas u Mostaru 
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Svecano se zavrsio treci dan od kada mi je Just zadala zadatak da muvam sve zene na forumu i budem fin. Eto i to sam odradio i ako nisam uzeo ni jedan broj telefona i moze se reci da sam popusio kod svake ali bar sam obavio zadatak Justinka za ovo mucenje, sto sam morao da patetisem danima po spomenarima, ima da ti smislim nesto uskoro da neces znati gde se nalazis ![[shifty.gif] [shifty.gif]](./images/smilies/shifty.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46218
|
Svima se udvarao...svašta... Meni nisi... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Kako nisam, evo ovo je direktno sa tvog spomenara - i nisi mi nista odgovorila Zlobni je napisao: gricnuo bih te kao ova srca 
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
ili da javno objavim Senka onaj PP ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) A da ne smem, nije po pravilima ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Možeš objaviti ako se slože oni koji su pp pisali...što se mene tiče,nemam ništa protiv da objaviš... Al previše je ličnih momenata...nećemo da zgražavamo forumaše... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Zlobni je napisao: Kako nisam, evo ovo je direktno sa tvog spomenara - i nisi mi nista odgovorila Zlobni je napisao: gricnuo bih te kao ova srca  Kakvo ti je ovo udvaranje...'oću i ja pismo... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Senka je napisao: Možeš objaviti ako se slože oni koji su pp pisali...što se mene tiče,nemam ništa protiv da objaviš... Al previše je ličnih momenata...nećemo da zgražavamo forumaše... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ne brini, ostace to nasa mala tajna ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|