Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
cuj drugarstvom..ne vjerujem ti. lova i drugarstvo ne idu ruku pod ruku nikako...to treba razdvojiti odmah. ali ljubavnici i lova..to vec mogu da zamislim he he..priznaj 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Nema ni ljubavnika ni love... Samo carstvo i drugarstvo. ![[b6667.gif] [b6667.gif]](./images/smilies/b6667.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
vazi onda...danas u pet da ne nosim novcanik , ne treba mi...samo cu da kazem rekao gazda i njegova drugarica Bubi da je sve carstvo i drugarstvo. 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Naravno. Uh,sto bi bilo lepo da je tako bar nedelju dana u BG. ![[girl_smile.gif] [girl_smile.gif]](./images/smilies/girl_smile.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Molena je napisao: eto vidis...bez primanja i opet ga brani....cime li te kupio, priznaj!?  ma ne verujem ja da je bez primanja.. Primila je ona nesto..e sad ne prima se plata samo u novcu
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
KoaLa je napisao: Molena je napisao: eto vidis...bez primanja i opet ga brani....cime li te kupio, priznaj!?  ma ne verujem ja da je bez primanja.. Primila je ona nesto..e sad ne prima se plata samo u novcu ...jaooo... ahahahaha
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Picard je napisao: KoaLa je napisao: Molena je napisao: eto vidis...bez primanja i opet ga brani....cime li te kupio, priznaj!?  ma ne verujem ja da je bez primanja.. Primila je ona nesto..e sad ne prima se plata samo u novcu ...jaooo... ahahahaha Gde li ona rada i sta li prima? ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif) Joj,Koala. ![[auuu.gif] [auuu.gif]](./images/smilies/auuu.gif)
|
|
|
|
|
Ameno
|
|

rang

Pridružio se: 04 Jun 2012, 23:55 Postovi: 4606
|
Cestitam mojoj najomiljenijoj forumasici prvi cin ![[kiss3.gif] [kiss3.gif]](./images/smilies/kiss3.gif) ...i da sto pre stigne do potpisa po zelji... ...znam da ove proizvode volis , samo ne znam koji prelaz ,pa nek idu dva 
|
|
klara
|
|

rang

Pridružio se: 28 Sep 2012, 11:50 Postovi: 796
|
Hvala Ameno Ajde da popijemo po jedan caj sa rumom, zovi i Bubi.  A kad mogu da biram potpis?
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Ameno za ovo cu ti poslati racun. Iznajmio si kafanu i imas samo jednu drugaricu,pa onda plati. I nisam ja ljubomorna,da znas. ![[ljutnja.gif] [ljutnja.gif]](./images/smilies/ljutnja.gif)
|
|
|
|
|
|