Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Jao Tw kilnut cu se hahahaha...sve ok, ali produzi mi zadatak molim te...treba mi malo vise vremena  ...MOLIM TEEEEEEE heheh
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
*Twilight* je napisao: Molena poslal sma ti izazov LJ srecan ti rodjendan, izvini sto sam ti ga cestitala prosle nedelje  A sto njoj na PP a meni javno...
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
moj je eksplicitan...moram poslati svoju sliku u komadima nekim forumasima...a oni ne smiju otkrivati pp-ove tako ad je nikada nece sastaviti hahahaha  ...
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
ma daaaaaaa...
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Bestidnica jedna ...e, a nerviraju mi te izazovi na pp...jbt n ije fora, ja se blamiram javno, a drugi na pp...jokkkk to, ne moze tako
Dabogda te Senka postavila za admina
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma neeeeeee.... hahahaha Just je napisao: Dabogda te Senka postavila za admina ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ...e Justica svaka ti cast hahahahahaha
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Molena je napisao: Jao Tw kilnut cu se hahahaha...sve ok, ali produzi mi zadatak molim te...treba mi malo vise vremena  ...MOLIM TEEEEEEE heheh Joj za malo hahahaa da otkrijem zadatak saljem ti na pp
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Molena je napisao: ma neeeeeee.... hahahaha Just je napisao: Dabogda te Senka postavila za admina ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ...e Justica svaka ti cast hahahahahaha Moli, imam poruku za tebe  Dabogda ti se tresle čičke
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
a ne vidim tu sliku.....bezobrazluk kakva je poruka?  a ti Tw...zapamtit ces me,...ovo sto ti je Just zadala je mala maca sta te od mene ocekuje hehe
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Čika Brka ti nesto porucuje...naravno, izrada canetizacia Dabogda ti uplaa muva u supu
|
|
|
|
|
|