|
Da li je batina iz raja izasla ?
Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Just je napisao: Batine tipa malo po guzi, par roditeljskih vaspitnih ne skodi. Mozete vi da pricate sta hocete, ali da djetetu od dvije godine mozes rijecima objasniti sta smije, a sta ne, ne vjerujem. Sem ako vam dijete nije mali genije. Vecina nas je u djetinjstvu kad zabrlja dobilo po turu i sta nam fali? Nista. Danas posmatram mlade roditelje, sve je neka, pusti je...mala je sta ona zna. Nemoj tuci, ja svoju djecu ne tucem. A ta mala djeca koja nista ne znaju, dube na glavi, ne postuju nikog i nista. Jebu sve po spisku svakome ko im se nađe pri ruci. Kafu ne mozes popiti jer on/ona je mali, pa moze da ti krkne kilo secera u kafu. Šta ce dijete, igra se...ono nista ne zna, a posto se ne smije tuci, a rijeci ne konta, neka ga, nek sećeri, soli, drnda po telefonu (tuđem naravno) Ma da je moje, dobilo bi po dupetu, pa bi sve kontalo. opsuj me molim te ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif) Ma ne lupaj Just molim te... Deci treba pricati..razumeju ona i ako ne znaju da odgovore.. A ti bi tvoje premlatila da mozes n a miru forumasiti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Anika
|
|

rang

Pridružio se: 02 Okt 2012, 23:24 Postovi: 326
|
MeGi je napisao: Moja mama se praksala svaki dan, kutlaca je radila sve u 16 ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ni ja nisam nista bolje prolazila Za i najmanju sitnicu zna se sta slijedi. Mozda sam zbog toga ja prema svojoj djeci popustljiva i vise nego sto bi trebalo. Mislim da bi bila ista kao i sto jesam ili...mozda i bolja... ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Ma i ja sam dobijao po guzi često, i onda shvatih da sam počeo u tome da uživam.
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
ne vjerujem u nasilje u bilo kom obliku(osim SM ko nam se otje) ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Anika je napisao: MeGi je napisao: Moja mama se praksala svaki dan, kutlaca je radila sve u 16 ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ni ja nisam nista bolje prolazila Za i najmanju sitnicu zna se sta slijedi. Mozda sam zbog toga ja prema svojoj djeci popustljiva i vise nego sto bi trebalo. Mislim da bi bila ista kao i sto jesam ili...mozda i bolja... ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) Hahahahah Zbog tih batina sada smo mi izrasle u super osobe:) Mene tata nikada u zivotu nije udario, jer bio je dovoljan samo jedan njegov pogled da znas da li smijes nesto raditi ili ne... Al" zato mama tukla i kad ne treba. Al nisu to one batine sad da te povredi, izubija toliko da trebas ne daj Boze ici u bolnicu....to nikako ne dolazi u obzir! To je vec nasilje...al" mislim da treba malo djecu tuci. Zavisi i kakvo je djete, neko je gori poslije tih batina...
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52 Postovi: 6608
|
SJAJNA je napisao: To vam je kao u skoli...ako profesor ne bude autoritet svojim ucenicima, ako sam ne izazove postovanje kod njih-nece ga niko ni slusati ni postovati... Eh,teorije su lake,praksa je malo teza... i dalje mislim isto...
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
MeGi je napisao: Anika je napisao: MeGi je napisao: Moja mama se praksala svaki dan, kutlaca je radila sve u 16 ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ni ja nisam nista bolje prolazila Za i najmanju sitnicu zna se sta slijedi. Mozda sam zbog toga ja prema svojoj djeci popustljiva i vise nego sto bi trebalo. Mislim da bi bila ista kao i sto jesam ili...mozda i bolja... ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) Hahahahah Zbog tih batina sada smo mi izrasle u super osobe:) Mene tata nikada u zivotu nije udario, jer bio je dovoljan samo jedan njegov pogled da znas da li smijes nesto raditi ili ne... Al" zato mama tukla i kad ne treba. Al nisu to one batine sad da te povredi, izubija toliko da trebas ne daj Boze ici u bolnicu....to nikako ne dolazi u obzir! To je vec nasilje...al" mislim da treba malo djecu tuci. Zavisi i kakvo je djete, neko je gori poslije tih batina... jbte,zivot i ovo nam se podudara megi,nemoguceeeeeeeeeeeee ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
nažalost, kad nema alternative-druge nema... 
|
|
|
|
|
Digi
|
|

Pridružio se: 23 Dec 2012, 22:46 Postovi: 12
|
Razgovor uz povremeno sljepanje daje najbolje rezultate...Mada sam u poslednje vreme poceo da ukidam crtani i komjuter
|
|
|
|
|
lOOla
|
|

Administrator

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:05 Postovi: 1388
|
uh ja se dernjam na onu dvojicu sestriNih ‚‚magaraca‚‚ al neudaram.... al sam skačila da je baš opasno kad nerazgovaramo ondak su manji od makova zrnca... a i dobri 
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|