Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Ja hocu izazov...
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Moze..imam jedan spreman
Moras u naredna 24h svima kontrirati na postove, čangrizati za sve i svasta...npr TW kaci slike, ti joj prigovori za to i sve tako
Dabogda ti nestalo toalet papira u wc-u
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Just je napisao: Moze..imam jedan spreman
Moras u naredna 24h svima kontrirati na postove, čangrizati za sve i svasta...npr TW kaci slike, ti joj prigovori za to i sve tako
Dabogda ti nestalo toalet papira u wc-u ma to i nije tesko.. saamo ne mogu 24h provesti na forumu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Just je napisao: Bravo molena, to je napredak..polako, idemo preko istine do izazova A izazov traje, zavisno od ljubavi koju izazivac osjeca prema onom kome postavlja, sto te vise voli, to duze traje  Pitanje: Gdje si spavala noćas? Dabogda ti crko skajp U sto si mi sumnjiva Justica he he...ti kao da znas da sinoc nisam spavala u svom krevetu  A sigurna sam i da znas...ima onaj brkati svoje prste u ovom pitanju he he 'Spavala' kod 'ljepse' polovice ... Mamba moze izazov, ali budi pazljiva....prvi mi je put he he.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Pa nema veze...zadatak ti traje do sutra u ovo doba..pa koliko budes Al nemoj sad da ne napises bas nista  Dabogda ti se otkopčo grudnjak
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
ma nemora 24 sata vec kada si tu ali vazi 24 sata i treba da ga ispunis.. nekom da mrcis hahaha Moliiiiiiiiiii privati se izazovaaaaaaaa molim te LJ srecan ti rodjendan, izvini sto sam ti ga cestitala prosle nedelje (Ebo te rodjendan predese mi) 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Just je napisao: Pa nema veze...zadatak ti traje do sutra u ovo doba..pa koliko budes Al nemoj sad da ne napises bas nista  Dabogda ti se otkopčo grudnjak ja vec pisem..pocela sam od tebe ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Molena je napisao: U sto si mi sumnjiva Justica he he...ti kao da znas da sinoc nisam spavala u svom krevetu  A sigurna sam i da znas...ima onaj brkati svoje prste u ovom pitanju he he 'Spavala' kod 'ljepse' polovice ... Mamba moze izazov, ali budi pazljiva....prvi mi je put he he. Ne znam ja nikakvog brkatog Dabogda ti se krevet rastavio kad budes opet "spavala" kod ljepse polovice ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
*Twilight* je napisao: LJ srecan ti rodjendan, izvini sto sam ti ga cestitala prosle nedelje (Ebo te rodjendan predese mi) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) samo sam cekala kada ce napisati ebo te rodjendan hahahaha
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Molena poslal sma ti izazov bila sma blaga jer ti je prvi put LJ srecan ti rodjendan, izvini sto sam ti ga cestitala prosle nedelje 
Poslednji put menjao *Twilight* dana 18 Okt 2012, 15:49, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|