Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 18 Jul 2025, 17:57

Autoru Poruka
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 17 Okt 2012, 19:58
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59

Beki Bekić isprozivao kolege: Pevači lažu za medalju, a one koji kukaju treba poslati u rudnik!

Slika

eki Bekić (51) odlučio je da se u diskotekama više neće pojavljivati ni kao gost, a kamoli kao pevač. Kako kaže, njegova noga više neće kročiti u ove lokale zato što mu je vlasnik jedne diskoteke izričito rekao da ne sme da peva prave narodne pesme.
“Poludeo sam kad mi je čovek rekao da ne treba da pevam “dvojke” jer su to pesme koje rasteruju goste. Tražio je da pevam samo nešto brzo, da trešti i pali publiku. Svašta sam hteo da mu kažem, ali sam u sekundi shvatio da nema svrhe. Samo sam prozborio: ‘Do viđenja i laku noć!’ – okrenuo se i otišao. Neću da pevam tamo gde za pravu, srpsku muziku nema mesta. Zato ću ljudima pevati na veseljima i svadbama”, kaže Bekić.
Usred nestašice posla i krize, vi ste se odrekli honorara?
“Umesto što sam se odrekao honorara, bilo bi mnogo strašnije da sam se odrekao sebe! Zar da pogazim sve što sam decenijama radio pevajući pesme kojekakvih kvazipevača? Pa oni nisu ni čuli za prave, narodne pesme, a o tome da ne znaju da ih pevaju neću ni da govorim. Šta će meni da me neki tamo gazda optužuje i proziva kako sam mu oterao publiku? Zato sada pevam samo tamo gde me niko neće gledati popreko i gde mogu da budem svoj? Gazda ima pravo da određuje šta će se pevati u njegovom lokalu, ali ako mu se ne dopada moj muzički stil, ne mora ni da me zove.”
Koliko pevači koji ne znaju da pevaju kvare posao kolegama?
“Ne, uopšte nam ništa ne kvare, naprotiv, otvaraju nam mnoga vrata. Da nije tih netalentovanih koji pojma nemaju, narod možda ne bi shvatio koliko su dobri oni drugi. Jeste, ima mnogo muvatora, ali njihovo brzo prođe. Razumem i njih, sve je to borba za opstanak. Rekoh, samo treba imati dovoljno strpljenja da svako od njih dobro pokaže ko je i šta je, a onda nestane sa scene i oslobodi mesto nekom drugom. Kad-tad, sve dođe na svoje.”
Da li vam se smučila estrada?
“Muka mi je od nekih ljudi na estradi, od onih koji se redovno mogu videti po televizijama kako lažu za medalju pričajući o svojim uspesima. Nasmejem se jer znam istinu, pa mi onda postane tužno. Neki se hvale, neki kukaju, iskreno, ne znam šta je gore. Uprkos blatu u koje je estrada upala, mi, muzičari i pevači, radimo divan posao. Šta ima lepše od muzike? Putujemo, srećemo različite ljude, možemo sebi da priuštimo ono što mnogi ljudi ne mogu. Prema tome, ko na estradi kuka kako mu je teško, treba ga poslati u rudnik, pa da vidi i oseti šta je stvarno težak rad.”
Zašto ne želite da se prilagodite novim muzičkim i tržišnim trendovima?
“Prilagođavam se, ali u svemu što radim želim da ostanem svoj. Snimam ja i štos-pesmice, ali ništa ne radim na silu. Nekad se zaradi više, nekad manje, nekad se propadne, ali sve je to deo posla. Kako je Toma Zdravković uvek terao svoje? Kad je krenula najezda turbo-folka, činilo se da su njegove pesme prevaziđene, ali on je terao po svome i vreme je pokazalo da je bio u pravo što se nije povodio za onim što je moderno. Ne upoređjem sebe sa velikim Tomom, samo hoću da kažem da povremeno naiđe period kad se učini da je nešto prevaziđeno. Ali, to brzo prođe i prave vrednosti se vrate, samo treba biti dovoljno strpljiv.”

Izvor: Vesti-online

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 17 Okt 2012, 20:01
Korisnikov avatar
rang
rang

Zasluženo: I Nikola dobio svoje mesto na Sonjinim leđima!

Slika

Sonja Lazetić, supruga nekadašnjeg fudbalera Nikole Lazetića, odlučila je da još jednom svom mužu iskaže ljubav. Ovoga puta to je učinila tetovažom. Ona je svojim pratiocima na Tviteru pokazala kako je svom dragom Nikiju, kako ga na ovoj društvenoj mreži zove, posvetila “tatu” na leđima. Slova Nikolinog imena ukrašena su crvenim srcima. I tako je sad Niki, kao zakoniti suprug, dobio svoje zasluženo mesto na Sonjinim leđima, tik uz ime njenog pokojnog muža Gorana Marića kojem je posvećena leva strana.

Slika

Naime, novopečena gospođa Lazetić je kosom na ovoj fotografiji vešto prikrila tetovažu posvećenu svom pokojnom suprugu koji je ubijen u aprilu 2009. godine. Samo nekoliko meseci kasnije Sonja se u svom restoranu „Šeher“ na Senjaku preko prijatelja upoznala sa Nikolom Lazetićem, sa kojim je ubrzo uplovila u vezu, a potom i u bračnu luku.

Autor: Svet.rs

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 18 Okt 2012, 12:22
Korisnikov avatar
rang
rang

ANA NIKOLIĆ "MATIRANA" NA POČETKU VEZE: DRUGA ŽENA JOJ JE VEĆ DOŠLA GLAVE!

Posle mnogo spekulacija da li je u vezi, pa onda sa kim se lepa pevačica zabavlja, otkriveno je ko joj je ukrao srce. Ali već na početku veze, javili su se problemi. I to krupni...

Majka dečka Ane Nikolić žestoko je reagovala na informaciju da se njen sin Milinko Filipović zabavlja s pevačicom.

Slika

- Mikica je veoma vezan za majku, on joj vodi sve poslove i kafići su zapravo njeni, a ne njegovi. Kad je čula da joj se sin jedinac zabavlja sa Anom, odmah ga je pozvala i rekla mu da se ona s tim ne slaže. Posebno je nervira što Mikica, od kada je u vezi sa Anom, troši mnogo više novca nego što je to činio ranije, kaže neimenovani izvor i dodaje:

- Možda je Ana pomislila da Mikica ima previše novca, ali se prevarila. Hipotetički, on ima para, vozi „porše“, međutim, mama brine o tome koliko će se trošiti i na šta.

Filipović još nije upoznao pevačicu s majkom, ali po svemu sudeći, i neće, bar ne u skorije vreme. S druge strane, Anina majka je upoznala potencijalnog zeta i veoma je zadovoljna njime.

Izvor:Smedia

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 18 Okt 2012, 12:26
Korisnikov avatar
rang
rang

POSLE CECINE I ANABELINE: UPOZNAJTE "NEVALJALU" ĆERKU POZNATOG PEVAČKOG PARA! (FOTO

Ćerke poznatih su, htele one to ili ne, izložene budnom oku radoznalih medija. Jeste li spremni da upoznate još jednu?

Slika

Nakon Anabeline i Cecine, došli smo do još jedne ćerke poznatih, i to jednog našeg poznatog pevačkog para. U pitanju je mezimica Mileta Kitića i Marte Savić.
Upoznajte mladu Elenu Kitić. Malena je izuzetno smela. Nestašna kosa, isplaženi jezik, izbačene grudi... Ona ume, poput svoje majke, da privuče pažnju.
Na jednoj od fotografija razmenjuje nežnosti sa svojim dečkom.
Sudeći po ovome nije nimalo stidljiva a verujemo da ćemo još mnogo ovakvih fotografija imati od nje.

Slika

Slika

Slika

Izvor:Press

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 18 Okt 2012, 12:28
Korisnikov avatar
rang
rang

BRENIN "DEČKO": NJEMU SU ŽENE USKAKALE U KREVET I JURILE GA PO BIVŠOJ JUGI! (VIDEO+FOTO)

Neverovatno, ali on je bio "glavna faca" nekada. I Brena je čak "pala" na njega... Bar se tako pričalo!

Slika

Film "Hajde da se volimo" je bio veliki hit. Lepa Brena i "Slatki greh" su snimili tri nastavka istog. Ali prvi deo je ipak neprikosnoven.
Sećate li se Baleta, glavnog zavodnika, koji je imao najviše uspeha među ženama? Naravno, oni koji su gledali film pamte scene iz filma, gde veseli Bale beži od razuzdanih žena, skače s velikog mosta u Mostaru, krije se u hotelskoj sobi...
Inače film se bazira na glasinama kako je on Brenin dečko, i to je razlog više da ga žene jure.
Ulogu Baleta je igrao glumac Svetislav Goncić.
Ovako on izgleda nakon više od 20 godina.

Slika

Izvor:Svet

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 18 Okt 2012, 13:44
Korisnikov avatar
rang
rang

Mina Kostić: Izgledam bolje od polovine Zvezda Granda

Pevačica Mina Kostić je na snimanju televizijske emisije rekla da izgleda bolje od mnogih "Zvezda Granda".

Slika

Iako domaćini emisije nijednog trenutka nisu pomenuli njene mlađe kolege iz "Grand produkcije", Mina ih je samovoljno uzela na zub. Na pitanje da li bi se slikala obnažena za neku naslovnicu, Kostićeva je odgovorila:

"Pa nije moje telo za bacanje! Vidi kako izgledam! Bolje nego polovina "Zvezda Granda", koje su od mene mlađe po petnaest godina", teatralno je objašnjavala Mina.

Slika

Na licima voditelja videlo se iznenađenje, dok je publika pevačicin komentar ispratila ovacijama. Očigledno da i Mina, kao i mnoge njene kolege, ima pik na "Grandove" zvezde.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: Internet

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 18 Okt 2012, 13:47
Korisnikov avatar
rang
rang

Ekskluzivno: Uskoro novi album Kaliopi, a premijerno novi spot za pesmu Vučica (Video)

Nakon što su obnovili međusobnu saradnju sa realizacijom evrovizijske pesme "Crno I belo", Kaliopi i kompozitor Romeo Grill su odmah nakon Baku otpočeli realizaciju novog albuma.

Ovaj album će sublimirati celokupnu energiju i inspiraciju koja je čučala u njima ovih minulih godina, a koja kod ovog poznatog i dokazanog tandema znaci – “Balkan soul-pop”.

Slika

Sa 10 novih pesama na albumu, za koje je Romeo Grill kompletan autor, Kaliopi će produžiti priču legendarnih "Bato", "Kofer ljubavi" i mnogih drugih ExYu hitova, kao dokazan makedonski brend, spreman da još više učvrsti svoju poziciju na Balkanu.

Album se snima u Švajcarskoj, Nemačkoj i u Makedoniji, u jednoj prekrasnoj atmosferi i sa mnogo izvanrednih muzičara iz celog regiona.

Dok album ne ugleda svetlo dana, javnost će od danas moći da čuje i vidi prvi singl albuma sa naslovom “Vučica”. Za njega je snimljen i videoklip, za koji je režiju radio Aleksandar Ristovski – Princ, čovek koji je izradio i evroviziski spot za Kaliopi, kao i mnogo drugih spotova u njenoj karijeri.

“Ovaj album predstavlja jedno predivno i veliko iskustvo za mene, jer je sasvim novo. Radim sa jednim “novim” Romeom, a on sa jednom drugačijom Kaliopi. Najlepše u ovom procesu je otkrivanje trenutka da za svo ovo minulo vreme od 12 godina muzike jedan bez drugog, da smo i te kako bili prisutni u sopstvenim kreiranjima. S drugim rečima-mi kao da se nikad nismo ni rastali. Romeo Grill je definitivno i po definiciji autor, koji ume sa svojim pesmama da dotakne moju dušu i da me natera da nadmašim sebe čak i tamo gde najmanje verujem”, kaže Kaliopi.

“Mnogo je teško da se nađe motivacija, za jednog umetnika kao što je Kaliopi, jer ona je postigla sve u svojoj karijeri – od brojnih nastupa, koncerata, albuma, nagrada, hitova, pa čak i evergrina. Tako da sam presrećan što smo oboje naišli na jedan veliki korak i sa ovim albumom nam nije cilj da dotaknemo zvezde, već da se okrenemo ljudima koji verno prate Kaliopi svih ovih godina. Oni su razlog za ovaj album i to je naša motivacija”, kaže o ovoj saradnji Romeo Grill.

Premijerno na portalu svetplus.com pogledajte spot za pesmu "Vučica", koji najavljuje novi album.

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 18 Okt 2012, 13:53
Korisnikov avatar
rang
rang

Novi stajling Viki Miljković: Provokativno (Foto)

Popularna folk pevačica Viki Miljković, nastupila je posle višegodišnje pauze prvi put u Beogradu i ispunila klub do poslednjeg mesta.

Viki je stigla u klubu neposredno pre nastupa u vrlo zanimljivom stajlingu i jako raspoložena. Nastup je započela svojim čuvenim hitom "Mahi, mahi".

Slika

Atmosfera u klubu dostigla je vrhunac kada je popularna pevačica otpevala svoj najnoviji hit, koji je obeležio prethodno leto, pesmu "Rumba".

Slika

Takođe, u jednom trenutku Viki se na bini pridružila njena prijateljica i pevačica Sanja Đorđević koja je zajedno sa njom digla ceo klub na noge.

Slika

Mnogobrojna publika uživala je u Vikinom spektakularnom nastupu nešto manje od dva sata, a za dalju sjajnu atmosferu koja se nastavila do ranih jutarnjih sati bili su zaduženi Milena Ćeranić i Miloš Radovanović.

Slika

Izvor: Puls
Foto: Svet

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 18 Okt 2012, 13:55
Korisnikov avatar
rang
rang

Milić Vukašinović: Nije istina da Karleuša ne zna da peva!

Slika

Nakon Halida Muslimovića i doktor za rokenrol izneo je svoj stav o pevanju Jelene Karleuše.

Između ostalog, Milić je izjavio: "Nije istina da Karleuša ne zna da peva. Postoje snimci kada je ona pevala normalno narodnu muziku. Znači zna da peva. Ona je jako dobro odabrala šta da radi. Uložila je u to i to se zove vrhunska pop muzika", naveo je Milić Vukašinović.

Roker je dao i originalan savet kako ženskaroši da se izvuku kada ih žene "provale za akcije" kod drugih žena.

"Žena će ti uvek oprostiti kada kažeš: Bio sam pijan i ne sećam se šta sam radio", posavetovao je Milić muškarce.

Izvor: Puls

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 18 Okt 2012, 14:11
Korisnikov avatar
rang
rang

Suzana Mančić promovisala knjigu: Simeon došao po oproštaj (Foto)

Suzana Mančić je sinoć promovisala svoju autobiografiju "Neukrotivo srce" u hotelu "Metropol". Još pre početka same promocije na mesto zbivanja stigao je i njen bivši verenik Simeon.

Slika

Iako su svi spekulisali da je došao po oproštaj, Suzana i Simeon nisu želeli da se poljube pred kamerama. Suzana je jednom od gostiju poklonila i zlatno srce.

Promociju knjige otvorila je filmom koji govori o njenom životu.

Slika

Među gostima su bili Vanja Bulić, Bojana Stojković, Biljana Ristić, Jelena Bačić Alimpić, Ana Milenković i mnogi drugi.

Slika

Promocija je trajala neubičajeno dugo, a Suzana je hotel napustila prezadovoljna.

Slika

Da li će i Simeon uspeti u svojoj misiji pomirenja, saznaćemo ovih dana.

Slika

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu