Autoru |
Poruka |
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Zlobni, ne bi da budem cangrizava Ali....vidim neke spomenare bez tvojih postica...a zadatak sutra istice..pa, ja da te malo opomenem I da, divan si, za neprepoznati ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
Zlobni je napisao: ..niš majke mi.. 
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Justinka jos ti bic fali samo.... evo idem odmah da lepim slicice ....i umalo da zaboravim, Just zeleo bih sa tobom da napravim bar petoro malih zlotvorcica jer ti si zena mog zivota i ako tebe ne ozenim onda sam prdn'o u cabar ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Zlobni Just je nemilosredna u zadacima, i nepita da li ces itinu ili izazov samo ti uvali pa se ti cesi LJ srecan ti rodjendan, izvini sto sam ti ga cestitala prosle nedelje 
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Zlobni, bravo..jesu prosla tri dana? Racunas li ti A ti mala..samo kaci slicke i cestitaj...tako treba ![hexefliegend.gif] hexefliegend.gif]](./images/smilies/hexefliegend.gif)
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Smije li jos neko da se igra, ajde mozete vi to, skupite hrabrost, duboko udahnite i dignite dva prstica i sitnim glasicem recite "hocu ja izazov"
Just, dabogda te MeGi uzela "na zub"
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ja hocu istinu....bojim se ovih vasih izazova hahahaha i jos mi niko odgovorio sta ako ne ispunis 'izazov'? hehehe...i koliko obicno traje?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Bravo molena, to je napredak..polako, idemo preko istine do izazova A izazov traje, zavisno od ljubavi koju izazivac osjeca prema onom kome postavlja, sto te vise voli, to duze traje  Pitanje: Gdje si spavala noćas? Dabogda ti crko skajp
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Moli samo jedan izazov prihvati od mene plizzzziiimmmteee a trajace samo 24 h a moze i do tri dana a ako ne ispunis, pa nista 'KO izda Oizda' samo toliko hahahahhaa LJ srecan ti rodjendan, izvini sto sam ti cestitala prosle nedelje 
|
|
|
|
|
|