Autoru |
Poruka |
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
hehehe..al' ćeš se smoriti...nije bre lako biti Prvi
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
samo ako moze odmah da se uradi a ne da ga radim 3 dana...ako ne moze onda nemoj da mi saljes molim te...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Zlobni je napisao: ajde posalji, jes da sam i dalje u zadatku ali hocu da budem prvi koji ce to da resi ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) ...prvi kuvar srbije...na deset pdf takmičara po tvom izboru moras da ostaviš po jedan post od najmanje deset reči...znaci komentar o ucesniku...ako ne pratiš taj rijaliti izmisli nesto o tom učesniku..dva komentara mogu biti pozitivna, ostalih osam moraju biti negativni negativni... ..rekoh li besmislen zadatak..ali možda budeš Prvi...ajde Zloćko, možeš ti to... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
pih idem odmah.... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Pozdrav i laku noc. I da samo da kazem da sam postovala pravilnik foruma - strogo zabranjeno iznosenje sadrzaja pp. Zato nisam ovjavila pp vec samo Megi napisala ovde da je zadatak izvrsen... Ali si ti Zlobni zabavio siroke narodne mase i dobio ovacije...Uzivaj. ![[girl_bye2.gif] [girl_bye2.gif]](./images/smilies/girl_bye2.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46194
|
Bubi,znamo da si i ti učestvovala u ovoj igrici. Torta ko torta,nebitna. Ali,moje mišljenje je da si ti preosjetljiva za ove igrice i da ih trebaš zaobilaziti. Ljubim ja tebe... ipak... ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Sad imam osecaj da sam uradio nesto lose.... ![[nesvest.gif] [nesvest.gif]](./images/smilies/nesvest.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..sutra objavljujem ko je prvi .. ..zadatak traje dva dana...i važno je da ga ispune svi koji su dobili pp.. ..pometnja je moje srednje ime...
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
E jbg Bubi nije ti izneo br. licne karte, vec je ovo samo igrica.. ako neces da se igras iako si ozbiljno shvatila njegov pp to je vec drugo... brate da mi je trazio sliku gde sam gola i da je izbaci ovde ne bi se ljutila jer je to deo igre. Cus pravila foruma. pa nije tvoj pp no njegov izbacio. Bubi da se nisi zaigrala malo ti sa tim pravilima? Zlobni batali to, nisi nista uradio no Bubi ima fobiju od iznosenje pp-ova.
|
|
|
|
|
|