Autoru |
Poruka |
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Zlobni je napisao: Bubi mogu jos jedan PP da ti posaljem kako bih te razuverio ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Pa,zadatak ti traje tri dana,koliko pp moras kuckati? Meni je onda bilo lak zadatak bio,samo jedna torta. ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
ne, meni je Megi dala zadatak specijalno tebi da posaljem PP sa sve slikom... a ovo trenutno sto flertujem sa svima je Justin zadatak od 3 dana...
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Zlobni je napisao: ne, meni je Megi dala zadatak specijalno tebi da posaljem PP sa sve slikom... a ovo trenutno sto flertujem sa svima je Justin zadatak od 3 dana... Aha,joj dva zadatka,pa bas ti dobro ide. ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
cao Minnie lepotice ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..gde si Zloćko.. il mi se cini..ili mi obrisan post..
..pisaalo je bravo i bla bla bla, u tom stilu, za odrađen izazov ..
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
video sam, mozda je neko iz administracije pomislio da si javno izbacila neciju privatnu poruku pa je izbrisao... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Nije provalio da je igra u pitanju ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33 Postovi: 5555
|
Ovde na temi ste objavili privatnu prepisku dvoje forumaša. Pošto je zabranjeno javno objavljivanje privatnih poruka bez saglasnosti svih koji su ih pisali,želim da čujem od Zlobnog i Bubi da li su pristali da im se pp objave. Ako nisu,biće obrisano. Ujedno vas molim da to više ne radite bez obzira što je u pitanju igrica.Postoje i drugi načini da se proveri je li zadatak izvršen. Prijatno!
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Znamo da je zabranjeno ali u pitanju je samo sala i nista intimno nije napisano u poruci...Ja sam se slozio da ovaj put bude javno jer sam i sam izbacio taj PP a pazicemo sledeci put da ne prekrsimo pravila.... BTW, Nina mnogo si slatka seceru ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
Poslednji put menjao Zlobni dana 17 Okt 2012, 01:16, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..Ninice, stvarno jesi slatka...i bićemo dobri ubuduće... ..e 'vako..pošto se ja retko srećem sa većinom koji se ovde igraju, u narednih pola sata šaljem izazov svima za koje smatram da će ga odraditi... ..besmislenijeg izazova odavno niste imali..ali onaj koji odradi pre svih biće PRVI..bez zahebancije..a i ostali će biti..majke mi..važno je da izazov odradite što bolje.. ..e toliko...ljub..ljub...
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
ajde posalji, jes da sam i dalje u zadatku ali hocu da budem prvi koji ce to da resi ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|