Autoru |
Poruka |
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Molena je napisao: a to bio neki izazov ...aaaaaaaaaaaaa hahahaha :hrkLJUš: ... ja mislila neka nova ljubav na pomolu hahaha. e brate sestro Bubi mogla si i bolje da se potrudis a ne samo da odradis he he  pa kad me ne voli .....smrc ![[smiley4864.gif] [smiley4864.gif]](./images/smilies/smiley4864.gif)
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Zlobni je napisao: Molena je napisao: a to bio neki izazov ...aaaaaaaaaaaaa hahahaha :hrkLJUš: ... ja mislila neka nova ljubav na pomolu hahaha. e brate sestro Bubi mogla si i bolje da se potrudis a ne samo da odradis he he  pa kad me ne voli .....smrc ![[smiley4864.gif] [smiley4864.gif]](./images/smilies/smiley4864.gif) Tvoj zadatak traje tri dana.Moj je zavrsen. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
ma kakav zadatak, shvati zeno - svidjas mi se ! ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) znala sam, osete se emocije u tom tekstu Pazii koja budala bi kuckala toliki tekst u 3h ujutro za bzvz ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
i ti mi se svidjas.... Megi volim te !!!! ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] znala sam, osete se emocije u tom tekstu Pazii koja budala bi kuckala toliki tekst u 3h ujutro za bzvz ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ti si mu kuckala,priznaj...A,joj a zamisli ooga ko mi je oslikavao tortu. Mislim ona je to fino uradila i hvala joj. ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
To je stara prica bez pocetka i kraja E sad ozbiljno, stvarno si super smjesno smislio. I vidim svi su hrabri , jos niko nije odbio izazov ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Bubi i dalje ne veruje da sam ja ono pisao.... Gde li mi je Just, od kako sam joj video ono uvo izgubio sam tlo pod nogama..... tako mi nedostaje njena blizina ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Zlobni je napisao: Bubi i dalje ne veruje da sam ja ono pisao.... Gde li mi je Just, od kako sam joj video ono uvo izgubio sam tlo pod nogama..... tako mi nedostaje njena blizina ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) Pa,ako majmuni pisu onakve tekstove,nasi novinari bi se moralu samoubijati. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Bubi mogu jos jedan PP da ti posaljem kako bih te razuverio ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|