Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
odlican sjedi 6 hahaha ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Hm,cekaj da smislim,nesto. Pa,ti saljem pp A,Zlobni pismo ti je bilo extra ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) A,Meni bre odlican bar 5,cak mi je neko drugi oslikao torrtu. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Aj Bubi ubrzaj se moram polako ici a ja te izazove ressevam ko od sale nema prepreka za mene ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Megi poslala sam ti. ![[pluie07.gif] [pluie07.gif]](./images/smilies/pluie07.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bubi torta ko torta...ja i nisam neki ljubitelj torti pa nemoj od mene da trazis torte da ocjenjujem .... a na izgled i nije neka torta..previse zlatna haha  ..ali je mozda ukusna, ko zna...pitat cemo Zlobnog 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Sam sam pisao ljubavnu poruku Ja ne mogu da se igram sa vama dok ne odradim Justinkin zadatak, dotle cu da bodrim i navijam..... a da i sve ste mnogo lepe i mnogo vas volim ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Koji je izazov za B? A??''
Nisu vam fore ovi izazovi kad mi ne znamo sta je u pitanju
Opsuj me molim te
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Molena je napisao: Bubi torta ko torta...ja i nisam neki ljubitelj torti pa nemoj od mene da trazis torte da ocjenjujem .... a na izgled i nije neka torta..previse zlatna haha  ..ali je mozda ukusna, ko zna...pitat cemo Zlobnog  Ama,bre Molena morala sam da posaljem makar kakavu,Megi mi je dala zadatak. I nije bitno zlato ili srebro,bitno je da sam odradila. ![[b6667.gif] [b6667.gif]](./images/smilies/b6667.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Izazov je lak ko pasulj vec radim kako nisi primetila Just ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Bubi ne otkrivaj axax
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
a to bio neki izazov ...aaaaaaaaaaaaa hahahaha :hrkLJUš: ... ja mislila neka nova ljubav na pomolu hahaha. e brate sestro Bubi mogla si i bolje da se potrudis a ne samo da odradis he he 
|
|
|
|
|
|