Autoru |
Poruka |
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..mambić..da imaš moć u komšinskom dvorištu..čiji bi profil izbrisala bez razmišljanja...'nako 'ladno..
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Minnie je napisao: ..mambić..da imaš moć u komšinskom dvorištu..čiji bi profil izbrisala bez razmišljanja...'nako 'ladno.. Za komsinsko dvoriste podrazumevas 'stari'? Ako na taj mislis, to su: Lunja i mutava, ali sa lica zemlje da netrepnem mozda i S ali .. jok ne bi .. oprostila sam joj
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
a ko je mutava, ako smijem da pitam? i evo pristajem na istinu ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Molena je napisao: a ko je mutava, ako smijem da pitam? i evo pristajem na istinu ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) ako je ovo tvoje pitanje na meni zadatu istinu evo i dogovora. Mutava je ona sto samo kaci i ne pise ali i kad nesto napise to bude njesra. sad ce Minka da ti zada evo mi direktorke
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ahaaaa...ona s obale mora...jasno jasno. Nisam odmah skontala :hrkljuŠ: Znaci Minnie ce da me strelja....spremna, samo pucaj seceru 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
A Minka slabo, mislila sam da ces zesce udariti...na ovo sam i ja mogla umjesto TW odgovoriti
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Just je napisao: A Minka slabo, mislila sam da ces zesce udariti...na ovo sam i ja mogla umjesto TW odgovoriti Mogla si jer si laka na obaracu i neke vec brisala hahahaa ne bi ti bilo tesko ni da ponovis hahaha nego Molena sad ces da vidis ovo resetalo od Minke sto cini ... lelele samo nikako ne prihvataj izazov jer je to nemoguca misija
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Ja ga savladala..izazov njen..al sam pola noci ganjala Zlobnog po forumu, smorila se ziva ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
ma i ja sam ganjala ali se ovaj koprco ko vlazna riba i pobego mi iz ruku. jok ja cu istinu tu bar znam da cu proci. Samo nema Minke aj neko od vas
nek bira istinu ili izazov ja cu postavim
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|