Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 28 Mar 2024, 15:51


Autoru Poruka
Estrella
Post  Tema posta: Re: Luksuzni svetski hoteli  |  Poslato: 21 Avg 2012, 16:01
Korisnikov avatar
Vitezova zvezda

Pridružio se: 17 Jun 2012, 20:13
Postovi: 5399

OffLine
VILA SUNSET – Najlepša vila na Ibici


Slika


Quintessentially Villas vas pozivaju da pogledate najlepšu vilu na Ibici...


Slika


Slika


Na zapadnoj obali ostrava, sa pogledom na s’Espartas and Bledas ostrva koji oduzima dah, nalazi se vila koje je dobila ime po zalascima sunca u kojima možete uživati sa svakog dela poseda, u svako doba godine.


Slika


Slika


Nalazi se na samo pola sata od grada Ibice, i poseduje pet spavaćih soba, pet kupatila i više kutaka za opuštanje i uživanje, sve uređeno u morernom i minimalističkom stilu. Najimpresivniji deo imanja jesu sama dvorišta i eksterijer. Dnevni chill out kreveti, fenomenalni vidikovac za večere sa pogledom na mediteran i bazen- sve sa pogledom na čitavu obalu ostrva i more.


Slika


Slika


Tu je i plaža duga 18 kilometara, sa prirodnim belim peskom i azurnim morem. Pored vodenih sportova i spa kutaka, okolina nudi i mnoštvo restorana u tipičnom balearskom i mediteranskom stilu.

Mesečni najam vile košta 10.000 funti.


LuxLife

_________________
Slika


Vrh
Estrella
Post  Tema posta: Re: Luksuzni svetski hoteli  |  Poslato: 22 Avg 2012, 19:59
Korisnikov avatar
Vitezova zvezda

Pridružio se: 17 Jun 2012, 20:13
Postovi: 5399

OffLine
VELASSARU MALDIVI - Luksuzni raj


Maldivi su već dugo poznati kao sinonim za luksuzni odmor, pogledajte još jednom zbog čega...


Slika


Slika


Panorame i pogledi koji oduzimaju dah na svakom koraku, kombinovani sa čistim luksuzom - najbolje opisuju Valassaru odmaralište na Maldivima. Ovaj fenomenalni hotel - ostrvo inspirisan je lokalnom arhitekturom, sa luksuznim dodacima koji će vam boravak u ovom hotelu učiniti savršenim. Moto ovog mesta je 'Živi u svom svetu. Uživaj u našem.'


Slika


Slika


Sedam razlićitih tipova vila, beskrajno duge bele peščane plaže i prozirno čist okean svuda oko vas, pokazujući da se čak i raj može iznajmiti. Na usluzi su vam restorani i barovi, večere za dvoje na plaži, joga i spa paviljoni za potpuno opuštanje tela i uma.


Slika


Slika


Dinamične aktivnosti poput vodenih sportova, rodjenja upotpunjuju bogatu ponudu ovog izvanrednog mesta. Bilo da ste na romantičnom odmoru ili ne, želite da isprobate krstarenje u sumrak, letite iznad ostrva ili ronite u okeanu Valassaru je definitivno mesto za vas...


Slika


Slika


LuxLife

_________________
Slika


Vrh
Estrella
Post  Tema posta: Re: Luksuzni svetski hoteli  |  Poslato: 22 Avg 2012, 20:03
Korisnikov avatar
Vitezova zvezda

Pridružio se: 17 Jun 2012, 20:13
Postovi: 5399

OffLine
FOUR SEASONS - Novi luksuzni hotel u Kini


Slika


Slika


Poznati lanac Four Seasons Hotela otvorio je svoj 88. hotel...

Slika


Slika


Izmedju Biserne reke i kule Tianhe nastala je bogata destinacija Pearl River New City bogata kulturnim institucijama, luksuznim prodavnicama, restoranima kao i prestižnim poslovnim adresama. U srcu tog dela uzdiže se ogromni Medjunarodni finansijski centar od 103 sprata koji je najviši u južnom delu Kine, a jedan od deset najvećih solitera na svetu. Trećinu tornja zauzeo je Hotel Four Seasons.


Slika


Slika


Sa 302 sobe i 42 apartmana svoja vrata svečano je otvorio 23. jula 2012. godine. Na 97-om spratu nalazi se predsednički apartman od 253 kvadratnih metara. Pažljivo je osmišljen i dizajniran, a svaku sobu, hodnike, krase slike poznatih svetskih slikara kao i staklene figure. Hotel poseduje sve sto se može poželeti prilikom odsedanja u nekom hotelu. Pogledajte kako izgleda...


Slika


Slika


LuxLife

_________________
Slika


Vrh
Estrella
Post  Tema posta: Re: Luksuzni svetski hoteli  |  Poslato: 23 Avg 2012, 15:16
Korisnikov avatar
Vitezova zvezda

Pridružio se: 17 Jun 2012, 20:13
Postovi: 5399

OffLine
Vila sa sopstvenim akva parkom


Vila u Nevadi površine 9, 245 kvadratnih metara nalazi se na imanju koji se prostire na 1, 5 haktara i poseduje reku, bazen dubine šest metara i ogroman tobogan.


Slika


Kuća u Nevadi svojim izgledom potpuno menja značenje reči oaza.


Slika


Svi oni koji su u prilici da za 3 miliona dolara ostvare svoje fantazije iz detinjstva, moćiće da se kupaju u kristalno plavim bazenima, uživaju u lepoti voodopada unutar pećina ili da provode vreme igrajući tenis.


Slika


Kuća pored koje vam nikada neće trebati put u Dizniled, ima šest spavaćih soba, sedam mermernih kupatila, dve velike dnevne sobe, garažu za pet vozila, biblioteku napravljenu od drveta, fitnes salu, privatni lift i podrum.


Slika


Prethodni vlasnik vile koja je sagrađena 2004. godine nije poznat.


Slika


Super odmor

_________________
Slika


Vrh
Tesa
Post  Tema posta: Re: Luksuzni svetski hoteli  |  Poslato: 12 Okt 2012, 19:34
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 18 Sep 2012, 18:55
Postovi: 4287

OffLine
20 najskupljih hotela u svetu: Moskva prva već 8. godinu

Među 50 gradova širom svijeta hotelske sobe u ruskoj metropoli ispostavile su se za najskupljime, pokazalo je istraživanje putničke kompanije Hogg Robinson Group. Moskva je osam godina prva na listi.


Slika


Drugo najskuplje noćenje je u nigerijskom Lagosu. Ženeva je na trećem mestu, sledi Cirih, Rio de Ženeiro. U zemljama Evropske unije cene hotelskog smeštaja ili su pale ili su ostale iste, tvrde u HRG.



20. Istanbul, Turska
19. Rim, Italija
18. Singapur
17. Kopenhagen, Danska
16. Frankfurt, Nemačka
15. Sao Paulo, Brazil
14. Tokio, Japan
13. Oslo, Norveška
12. San Francisko, Kalifornija
11. Stokholm, Švedska
10. Vašington, D.C.
9. Pariz, Francuska
8. Hong Kong:
7. Sidnej, Australija
6. Njujork
5. Rio de Ženeiro
4. Cirih, Švajcarska
3. Ženeva
2. Lagos
1. Moskva, Rusija


Blic zena


Vrh
Sleepy
Post  Tema posta: Re: Luksuzni svetski hoteli  |  Poslato: 11 Feb 2013, 14:11
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 06 Jul 2012, 16:11
Postovi: 847

OffLine
LUKSUZNA VILA U MEKSIKU


Luksuzna Casa La Punta u Meksiku...


Specijalno napravljena za ekscentrični par koji je zahtevao spektakularno skriveno mesto za relaksaciju, luksuzna Casa La Punta u Meksiku, prikazuje dizajn koji je daleko od regionalnog stereotipa. Projektni tim iz Elias Rizo Arquitectos sarađivao je veoma blisko sa vlasnicima sa ciljem da kreiraju prostor koji oslikava ličnost onih koji će tu stanovati. Locirana u Punta Mita, Nayarit, Meksiko, na samo nekoliko koraka od plaže, mesto stanovanja je ostrvo savremene moći okruženo sirovom prirodom.

Za samo dvoje ljudi koji ovde žive, rezidencija je ogromna: „Projekat je bio podeljen u tri modula: input modul sadrži servisne prostore kao i radionicu kako bi se duplirala visina, glavni modul sadrži privatne i javne delove kuće, a treći modul je otvorena terasa koja je veoma blizu moru. Gornji sprad podeljen je u dva dela, glavni apartman, odnosno spavaća soba, i dve gostinske sobe, do kojih se dolazi preko visokog stepeništa“.


Slika


Slika


Slika


Slika


Slika


luxlife


Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Luksuzni svetski hoteli  |  Poslato: 23 Feb 2013, 16:31
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58
Postovi: 10711

OffLine
HOTEL U OBLIKU OLIMPIJSKE BAKLJE

Slika

Kula koja se sagrađena za vreme azijskih igara 2006. godine je pretvorena u neverovatni futuristički hotel...

Ova koloselna baklja koja je visoka preko 300 metara nudi panoramski pogled preko cele reke Dohi. Sa predivnom mrežom eksterijera i raznobojnim kinetičkim osvetljenjem ovaj luskuzni toranj u Kataru predstavlja "novu eru elegancije". Veličanstveni hotel je udaljen samo 30 minuta od centra grada Doha.


Slika

Ovaj hotel ima preko 50 spratova a gostima je na raspolaganju 167 soba, uključujući de lux sobe i diplomatske apartane. Svaka soba je opremljena najnovijim hi-tech uređajima, uključujući I-pod i interaktivni LED televizor visoke rezolucije koji korisniku nudi meni ulsuga koje su na raspolaganju. Osvetljenje u prostoriji takođe može biti promenjeno preko ovih uređaja. Spektakularni "direktorski" apartman ima privatnu recepciju i lift. Ove sobe imaju i raskošna kupatila sa kadom pored prozora pa korisnik može uživati u opuštajućem kupanju sa prelepim pogledom.

Slika

"Baklja" ima centralni bazen koji se nalazi na visini od 260 metara. Smešten na 19-om spratu, bazen pruža zapanjujući pogled na ceo grad Doha. Pored saune čiji je enterijer ukrašen prelepim pozlaćenim pločicama, hotel gostima takođe nudi i fitnes klub, biznis centar i salon za lepotu. Na 47-om spratu se nalazi ekskluzivni rotirajući restoran koji na meniju ima najrazličitije obroke međunarodne kuhinje.

Slika


luxlife

_________________
Slika


Vrh
GiGi
Post  Tema posta: Re: Luksuzni svetski hoteli  |  Poslato: 26 Nov 2013, 20:35
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13
Postovi: 18509

OffLine
Najbolji svjetski hoteli: Zavirite i vi u njihova luksuzna izdanja


Među 10 najboljih hotela na svijetu su i tri iz lanca hotela Singita, a prvo mjesto je zauzeo Singita Grumeti Reservs u nacionalnom parku Serengeti u Tanzaniji


Hotel Singita Grumeti Reserves u Tanzaniji je najbolji hotel na svijetu po izboru američkog časopisa Travel+Leisure. Na ovoj su se prestižnoj listi, koju čitatelji biraju 17. godinu za redom, našla po dva hotela iz Tanzanije i iz Južnoafričke Republike.


Singita Grumeti Reserves, Serengeti National Park, Tanzanija

Slika


Singita Grumeti Reservs, inače dio nacionalnog parka Serengeti svojim gostima nudi buđenje uz pogled na divlji život Afrike. U sedam apartmana dočekat će vas luksuzni namještaj od mahagonija i kože te debeli perzijski sagovi. U svakom od apartmana gosti mogu uživati u privatnom bazenu i vrtu, a požele li se malo opustiti, resort ima teniske terene, spa i joga centar. Oni željni avanture mogu jahati na konjima ili na bikovima.


Triple Creek Ranch, Darby, Montana, SAD


Slika


Hotel Triple Creek Ranch u Bitterroot planinama Montane uključuje 23 drvene kabine u kojima možete uživati ispred kamina ili u večeri koju će pripremiti vrhunski svjetski kuhari. Osim u dobroj hrani, posjetitelji se mogu uputiti u istraživački pohod u helikopteru, dok ih zimi čekaju domaći kolači s osobljem odjevenim u kaubojsku odjeću.


Southern Ocean Lodge, Kangaroo Island, Australia


Slika


Na samo 30 minuta vožnje od Adelaidea očekuje vas 21 luksuzni apartman Southern Ocean Lodgea. Na samom ulazu u hotel gosti uče kako očuvati okoliš, a hotel ne koristi klime već prirodnu ventilaciju. Okružuje ga netaknuta priroda koji su vlasnici hotela prepustili organizacijama koje brinu o okolišu.


Oberoi Udaivilas, Udaipur, Indija



Slika


Hotel Oberoi Udaivilas na obali jezera Pichola svojim gostima obećava kraljevski tretman. Do hotela vas vozi privatni trajekt namijenjen isključivo gostima, poslužuje vas batler, a iz sobe se pruža pogled na planine Aravalli. Vrhunska ponuda ovog hotel uključuje i stručnog vodiča na engleskom jeziku.


Discovery Shores, Boracay, Filipini


Slika


Pogled s Discovery Shore hotela pruža se na četiri kilometra dugu pješčanu Bijelu plažu, jednu od najpoznatijih svjetskih plaža. Svaki od 88 luksuzno opremljenih apartmana gledaju na more, a gostima koji ne vole more nude privatne bazene. U resortu ih očekuje bar u kojem mogu uživati u šarenim koktelima i karaokama.


Nayara Hotel, Spa & Gardens, La Fortuna de San Carlos, Kostarika


Slika


Hotela Nayara okružuju još uvijek aktivni vulkan Arenal, prašuma i vesele boje, inače prepoznatljivi znak Kostarike. U 50 apartmana gosti mogu uživati u jacuzzijima i masažama, a avanturu mogu potražiti na jahanju, raftingu i planinarenju.


Singita, Kruger National Park, Južnoafrička Republika


Slika


Dvije velike koče Singita hotela smjestile su se u nacionalnom parku Kruger. Osim u ljepotama životinjskog i prirodnog svijeta, gosti mogu uživati u hotelskim iznenađenjima, poput romantičnih večera uz svijeće na otvorenom. Osim toga, gosti mogu vježbati u teretanama, opustiti se u spa centru, umjetničkoj galeriji ili u vinskim podrumima s odličnim vinom.


Palacio Duhau - Park Hayatt, Buenos Aires



Ovaj luksuzni hotel kombinacija je dviju zgrada. Prvu je 1934. godine izgradio francuski arhitekt Leon Dourge, a druga je moderna Posadas zgrada iz 2006. godine. Osim podzemne umjetničke galerije, gosti mogu uživati u vinoteci koja broji više od 3500 vrhunskih argentinskih vina.


Ngorongoro Sopa Lodge, Arusha, Tanzanija


Slika


Iz Ngorongoro Sopa Lodges hotela pruža se pogled na ugasli vulkan Ngorongoros, koji se često naziva i osmim čudom svijeta. U 96 soba koliko broji ova vrhunski hotel, goste očekuje kraljevski tretman.


Singita Sabi Sand, Kruger National Park Area, Južnoafrička Republika


Slika


Ovaj je vrhunsko odmaralište uredio slavni dizajner Ralph Lauren, a privatni će batler zapamtiti što najviše volite jesti i piti. Iz 12 apartmana pruža se pogled na Pješčanu rijeku. Luksuzni resort uključuje teretane, spa centre i vinoteke u kojima možete kupiti vina.


24sata.hr

_________________
Plesala bih s tobom
kroz najprometnije ceste
jedan tango kroz crveno
tamo gdje nitko ne bi plesao
na vrhu Hendrixovog mosta
i to mi ne bi bilo dosta...


Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Luksuzni svetski hoteli  |  Poslato: 03 Nov 2016, 01:02
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07
Postovi: 45918

OffLine
NAJBOLJI HOTEL GODINE NALAZI SE U IRSKOJ

CN turistički magazin prema glasanju publike odabrao je hotel u Irskoj, Ballyfin Demesne, za najbolji hotel u 2016. godini. Prema rečima onih koji su posetili ovo magično mesto, hotel se nalazi na mestu gde sve izgleda kao da ste zakoračili u prošlost.

Slika

Možda podatak da su ovo mesto odabrali Kanje Vest i Kim Kardašijan govori o popularnosti ovog hotela.

Slika

Slika

Prvobitno je ovaj hotel bio seoska kuća koja je nakon 9 godina renoviranja ponovo otvorena za posetioce 2011. godine. Irska umetnost, antikviteti, mahagoni i franscuski kandelabri ukrašavaju unutrašnjost ove velelepne vile. Rafinisana elegancija pojavljuje se na svakom koraku ovog imanja koje se prostire na 614 jutara, a poseduje i sopstveno jezero i mirisne vrtove koji će vas očarati svojim koloritom i mirisima. Ima samo 20 soba, tako da je na ovom mestu ekskluzivitet zagarantovan.

Slika

Slika

Lepota ove kuće i njenih vrtova, u sferi standarda gostoprimstva, čini ovo mesto zaista izvanrednim. Hotel je izolovan, ali ne i usamljen. Priroda vas dodatno podstiče na opuštanje.

Slika

Slika

Zamislite samo neoklasičnu lepotu usred netaknute prirode okruženu brdima Irske? Spektakularna biblioteka, slike, lampe, sve će vas na ovom mestu impresionirati. Hotel naravno poseduje sve dodatne sadržaje za relaksaciju i opuštanje, pa tako ovde možete uživati u masaži, sauni, plivanju, igrati kriket ili uživati u partiji tenisa.

Slika

Usluga je vrhunska, kako dolikuje jednom ovakvom mestu sa 5 zvezdica.

Slika


luflife

_________________
Slika Slika


Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu

Ko je OnLine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 66 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
Idi na:   


Obriši sve kolačiće boarda | Tim | Sva vremena su u UTC + 2 sata

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
DAJ Glass 2 template created by Dustin Baccetti
Prevod - www.CyberCom.rs
eXTReMe Tracker