Autoru |
Poruka |
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
WESTSIDER je napisao: Ja sam lud nisam normalan, ja sam urban a ne ruralan mojne e zesci saban. Шабан ти у гузици. ![[smeh.gif] [smeh.gif]](./images/smilies/smeh.gif)
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
Kad vidim Molenu помислим на sex. ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
|
|
|
|
WESTSIDER
|
|

rang

Pridružio se: 31 Jan 2014, 00:51 Postovi: 787 Lokacija: Skopje
|
Mojne je napisao: Kad vidim Molenu помислим на sex. ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) Iste misle imamo ![[images/smilies/eek.gif] [images/smilies/eek.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek.gif) Molena nam seks guru na forumu ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
_________________ Senka je napisao: Westy je najbolji!!!
|
|
|
|
|
promaja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Feb 2017, 17:49 Postovi: 527
|
da je promaja neki mnogo dosadan lik (u temi sam i nemojte mi brisati post  ) Ok devojko ,tvoje mišljenje ,tvoj zaključak Sad mi je još draže kad znam da sam dosadan ![[cesh.gif] [cesh.gif]](./images/smilies/cesh.gif) bar znam da su prisutni ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) Samo mi nije jasno - ![[images/smilies/upitnik.gif] [images/smilies/upitnik.gif]](./images/smilies/images/smilies/upitnik.gif) a što bi ti neko brisao post i što se ogradjuješ da si u temi ![[images/smilies/eek.gif] [images/smilies/eek.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek.gif) da ti to nemisliš da administracija nema osećaj za to da li je post u redu ,pa ti moraš da ih opomeneš za svaki slučaj ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
_________________ CLICK Visit my Radio Website
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
kao sto rekoh....jos uvijek si mi dosadan ali primio si se..napredujes napreduješ 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
WESTSIDER je napisao: Mojne je napisao: Kad vidim Molenu помислим на sex. ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) Iste misle imamo ![[images/smilies/eek.gif] [images/smilies/eek.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek.gif) Molena nam seks guru na forumu ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Hahahahaah  ....jos sam ozbiljna i ne pisem o sexu Dječaci na parove razbroj se ![[sssss.gif] [sssss.gif]](./images/smilies/sssss.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Da na ovom forumu sem mene još neko uzima Molenu za ozbiljno
|
|
|
|
|
WESTSIDER
|
|

rang

|
Da ne postoji post kojeg Senkic mi ga nije izmenila Ne daju bre narkomanima i pederima(Mojne) se izrazavaju na forumi. De to vodi??
|
|
|
|
|
WESTSIDER
|
|

rang

|
Nemogu se probudim, jer i ne spavam ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
|