Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Вучица je napisao: Zašto nećeš da priznaš da ti je Trilence tiha patnja? zato sto to nije istina,a ja ovde pisem ipak istinu i samo istinu i zasto mu ti tepas?Šta bi mu sve radela kad bi mogla? u ono neko vreme ,glavu bi mu razbila.sad nistaDa li si se nekad slovima keksnula i ako jesi kako je bilo? a i to postoji?nisam a volela bih .sto da ne Kako zavodiš muškarca? tad sam sva rasejana i nikad ne upamtim kako to radimKada si zaljubljena da li si mirna ko bubica ili si gora no vako kad nisi? ne znam kakva sam,al mislim da vecini to nije smetalo,cak im je prijalo i hteli su joS i jos,jbte,sta me to pitas
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46087
|
Misliš li da bih trebala Vladimiru opet ponuditi da bude moderator?
|
|
SHE
|
|

rang

|
Senka je napisao: She... Kada bi ti bila moderator na forumu,koje teme bi htjela da vodiš? nikad mi ne bi dala da budem moderator iz opravdanih razloga zato necu da razmisljam o tome
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Senka je napisao: Misliš li da bih trebala Vladimiru opet ponuditi da bude moderator? covek je fin i pristojan.sta ja znam.ako bi obecao da me nece banovati,sto da ne?!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Šhe Reči ti meni Bil ti furala sa mnom ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Šhe Reči ti meni Bil ti furala sa mnom ti imas manje od 35
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Da li je istina da si ti kuma o kojoj je Bradprestaopitt pisao?
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: Zašto nećeš da priznaš da ti je Trilence tiha patnja? zato sto to nije istina,a ja ovde pisem ipak istinu i samo istinu i zasto mu ti tepas?Tako si mu ti tepala onu nezaboravnu noć ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Da li je istina da si ti kuma o kojoj je Bradprestaopitt pisao? da bar jesam.na zalost nisam.al sad mi je drago sto nisam
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Zasto Ti i pitt ste mi nekako kao H plus O -H2O
|
|
|
|
|
|