Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Opaaa She iskrena do koske
-
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
MeGi je napisao: - da mozes da vratis vreme....u koje god bi se vratila i što? hmmm...nesto me uvek vuce u 17,a zasto nemam pojma.valjda su mi te onako najludje- je l te prevario neki muškarac ? Jesi li mu otkinula batka sigurno jeste.boli me stojko da mu otkinem batka.cujjJ ahahaha,e vidi se da si dete
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Zašto misliš da je stoliče glupa tema? Više voliš sex stojećki il ležećki? Da li si pritajeni voajer? Seksić napolju ili zatvoreni prostor? Koga bi od forumaša stavila na stoliče i prijupitala što šta? Ko ti je tiha patnja od muških forumaša? Dijalog je za tebe svađa ili razmena mišljenja? Zašto ne nosiš suknje?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Hahahah Pa ako voliš tog nekog a taj te prevari Ni tada ne bi?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
- najluđe mesto na koje te jw odveo neki muškarac i zašto? -Jesi se nekad poljubila sa osobom istog pola? - da li veruješ vucic u ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: Verovaćeš Liliy i Ven a ne poznaješ ih a mene kanda znaš 4 god i tvrdiš da lažem, jesam li ja to tebe kad god slagala pa otud ovakvo nepoverenje u mene??? ne radi se olaganju i ne poverenju.sa tobom imam nesto u sta se te dve stvari ne mesaju aha poenta je da im doopeštije dovučem vamo ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ma oćem al su sad u nekoj sačuvajmebožeisakloni priči Ni slovo slagala nisam, dobro, malo jesam preterala al nisam slgala ni zarez ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
MeGi je napisao: - najluđe mesto na koje te jw odveo neki muškarac i zašto? -Jesi se nekad poljubila sa osobom istog pola? - da li veruješ vucicu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ![[images/smilies/upozorenje.gif] [images/smilies/upozorenje.gif]](./images/smilies/images/smilies/upozorenje.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Zašto misliš da je stoliče glupa tema? nikad to nisam reklaViše voliš sex stojećki il ležećki? najbitnije je da je pravi.al kako starim i kako me vata u ledjima ,mozda je zdraviji lezecki Da li si pritajeni voajer? jesam Seksić napolju ili zatvoreni prostor? oba.zavisi od situacijeKoga bi od forumaša stavila na stoliče i prijupitala što šta? ima njih vise,uglavnom o sexu Ko ti je tiha patnja od muških forumaša? bice Mane,ako zbrise s forumaDijalog je za tebe svađa ili razmena mišljenja? za mene je i svadja razmena misljenja,al sa povisenim tonom  Zašto ne nosiš suknje? ne stoje mi lepo,imam mladez na desnom kolenu i oduvek me nervirao
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Hahahah Pa ako voliš tog nekog a taj te prevari Ni tada ne bi? [color=#40FF00]ne razumem ovo pitanje  [/color]
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
sad malko da džaftamo Daj mi parove sa foruma, ko su po tvom mišljenju idealne polovine jedno drugom? Tvoj najomrženiji forumaš? Ko te od forumaša na kec iznervira a ko izuje iz cipelki? Da li ima neka forumašcia koju bi da zavedeš?
|
|
|
|
|
|