Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
4. Rekla si da želiš mlađeg 10 god . Koliko onda on treba da ima ?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Вучица je napisao: Zašto ne prihvataš šalu na svoj račun? odakle ti majke ti ta glupost,pa svo vreme ti crtam osmeh dok se salis na moj racun Namerno izokrećeš napisano il ne razumeš isto? po nekad ne razumem kad neko pise necitko il ne definisano Zašto baš 10god mlađi, misliš da možeš da izdržiš taj ritam? mislim da mogu da izdrzim,a sto ne 10 mladji? Postavljaš milijardu pitanja i podpitanja, razlog toga je što samo ne veruješ odgovorima ili si ubeđena da svi lažu? ma jok,oduvek sam bila radoznala i stari kazu da je znanje majka mudrosti,a ja volim da znam ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Hahaha 3. Senka ili vučica - na letovanju 5 dana ufffff,tesko pitanje
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Zašto sad KAO ne znaš šta si sve pisla na četu pred Lily i Ven, da li te je stid ili ti je neprijatno? Zašto Pittonja više nije numero uno (i obrazloži)? Šta ti najviše nedostaje s Foruma svađe ili podjebavanje? Kako to da se nikad nisi hotisala na ppeove? Zašto misliš da svi lažu (a samo ti istinu pišeš)?
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: 4. Rekla si da želiš mlađeg 10 god . Koliko onda on treba da ima ? ne bi smeo da ima ispod 35
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
5. Koje pitanje bi volela da ti postavim? 6. Jesi stvarno tako otkačena?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
7. Da li dolaze u obzir za avanturu ovi ispod 35?
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Zašto sad KAO ne znaš šta si sve pisla na četu pred Lily i Ven, da li te je stid ili ti je neprijatno? ne znam kako bi moglo biti neprijatno il me biti blam ako sam pisala sa finim caterima.izgleda da samo ti znas sta sam pisala posto nema ni ven ni lily da to potvrde  Zašto Pittonja više nije numero uno (i obrazloži)? ne moze biti jer vise nije tu.ne zeli biti i jednostavno,pojavili su se zanimljiviji i interesantniji forumasi Šta ti najviše nedostaje s Foruma svađe ili podjebavanje? najvise mi fali flertKako to da se nikad nisi hotisala na ppeove? ko kaze da nisamZašto misliš da svi lažu (a samo ti istinu pišeš)? zasto mislis da mozes da citas moje misli? 
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: 5. Koje pitanje bi volela da ti postavim? ono pravo  6. Jesi stvarno tako otkačena? taka sam samo na forumu,u stvarnom zivotu sam drkadzija 
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Kriza srednjih godina pa si ostavila alkohol ili si prešla u drugu dimenziju? Znanje je majka mudrosti kažeš, a kada neko nešto napiše odma konstatuješ da je s googleta skinuto, zašto sumnjaš u tuđu pamet?
|
|
|
|
|
|