Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 27 Jun 2025, 17:32

Autoru Poruka
Molena
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 06 Jan 2017, 12:53
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

Senka je napisao:
Eh...pitanja za Molenu...

1. Za ove gotovo 2 godine,koliko te nije bilo ovde(onoliko koliko si bila ranije,i koliko bih ja željela),da li si išla na neke druge forume i chatove,i ako jesi,koji su to?
2.Da li se i dalje baviš fotografijom,i hoćeš li nam uskoro nešto novo okačiti?
3. Da li si se preselila u Sarajevo,i ako jesi,zbog čega je to?
4.Je li ti ko zavrtio mozak u zadnje vrijeme...i jesi li ti kome..to isto...? :D
5.Kakva ti je sada kosa,duga i dalje,ili si je opet skratila?
6.Imaš li svoj stil u oblačenju,ili ideš za modnim trendovima?
7.Koliko si zadovoljna svojom karijerom,tj. poslom,i da li bi tu nešto mijenjala?
8.Koja kola voziš trenutno?
9.Maštaš li o tome da osnuješ svoju porodicu,tj. radiš li išta po tom pitanju?
10.Da si moderator na ovom forumu kako bi sankcionisala nekog ko drugom forumašu kaže da se vrati u ćumez iz koga je upravo izašao?
11.Misliš li da na forumu svi treba da budu jednako sankcionisani ako nešto pogriješe,ili misliš da neki 'zaslušni' članovi mogu da se ponašaju kako im se ćefne.(ne mislim na neke banalnosti već na ozbiljne uvrede i kršenje pravila).

Vidi pitanja za mene :D

1. Ne, nisam isla ni na kakve forume, chatove ili sta vec...Davno sam jednom napisala da je ovo jedini forum na kojem sam pisala i pisem i tako je.
2. Da, bavim se fotografijom..u međuvremenu sam završila i školu fotografije, usavršila tehnike, upoznala svoju kameru puno bolje, nadogradila je s nekim novim dijelovima i takooo.....Povremeno me angaziraju za lovu, ali problem je nedostatak vremena, pa se sve svede na vlastiti uzitak i fotkanje za dusu. Donirala sam jednu fotku za humanitarnu izlozbu (afričku) i to mi je najveci uspjeh vezan za fotografiju i na to sam ponosna.
3. Da, preselila sam se u Sarajevo. Posao, menagerska pozicija....ja sam karijerista za one koji nisu shvatili do sada ;)
4. Da, u sretnoj sam vezi vec godinu dana (upoznali smo se u novogodisnjoj noci tako da nam je obiljezavanje godisnjice specificno....zezamo se da nam čak i vatromet ljudi pripreme :D )
5. Kosa mi je duga...ali baš baš....dosta sam je posvjetlila i moja frizerka kaze da ce u ovoj godini postepeno da me prebaci u plavuše :D ..zadovoljna sam.
6. Imam svoj prepoznatljivi stil...kako u poslu tako i u svakodnevnom zivotu. Ne mozes da me ne primjetis ;) Nisam strogi pobornik trendova, ali ako je u trendu nesto sto mi se sviđa, zakaj ne !? ...ali opet dodam onaj neki svoj touch!!
7. Trenutno zadovoljna, ali imam planove..imam ambicije. Stalno se usavrsavam i ulazem u sebe kroz razne seminare i obuke, kratke skole...znanja nikada dosta definitivno....posebno jer danas sve rapidno napreduje i mlađa generacija je luda...moras im parirari ako mislis bilo sta napraviti.
8. Zivim u centru Sarajeva i auto bi mi trenutno predstavljalo problem po pitanju parkinga, tako da ne vozim nista. Sve mi je na 8 minuta hoda od stana....vozim sluzbeno auto po potrebi.
9. Ne maštam o tome...o tome sam maštala u dvadesetim...sada maštam o bezobraznim stvarima :D ...salim se...u svakom slucaju ne mastam, to su stvari koje se dese i od mašte i planiranja nemaš nista...ako se desi onda radis na kvaliteti toga...Ti maštas i planiraš a onaj gore ti se smješka ;)
10. Nemam pojma...nisam moderator, nikada nisam imala zelju za tim, i opcenito sam pobornik da ljudi treba da rijese kulturnim razgovorom svoje probleme, nesuglasice a ruzne rijeci su odlika slabosti i kompleksa...ne bih se uopce mijesala u te odluke.
11. Svi trebaju biti jednako sankcionisani....samo se postavlja pitanje ko odlucuje koliko je ko pogrijesio i da li je u istoj mjeri....To je mač sa dvije oštrice..u svakom slucaju jednaka sankcija za sve.

Idemo dalje [cvet1.gif]

Vrh
Вучица
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 16 Jan 2017, 23:56
Korisnikov avatar
Moderator chata

Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01

da ti vim doopence tico lastavico
na ovoj sotličence [dzokac.gif]

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 17 Jan 2017, 00:00
Korisnikov avatar
*VIP*

Jel sad treba doope da pokazem ili sta? :D

Vrh
SHE
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 17 Jan 2017, 00:02
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12

i ko je na stilici?

Vrh
Вучица
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 17 Jan 2017, 00:03
Korisnikov avatar
Moderator chata

MolenČe turila gospođu dooopence Srećice [dzokac.gif]
Sg će je malkO propitam [zenskismeh.gif]

Vrh
SHE
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 17 Jan 2017, 00:05
Korisnikov avatar
rang
rang

aj pitaj je majke ti
a jel mogu ja?

Vrh
Вучица
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 17 Jan 2017, 00:07
Korisnikov avatar
Moderator chata

Za početak da krenemo lagano.. doK se ne zagrejemo :D

Ima li razlike između MolenČe-Forum i MolenČe-Živko?

Da li dopuštaš nekad da i neko drugi bude u pravu?

Koliko si drska u komunikaciji sa muškarcima?

Zašto misliš da je beli međed (čitaj Kežualko) bio neiskren, odnosno preiskren u odgovorima na pitanja?

Vrh
Вучица
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 17 Jan 2017, 00:15
Korisnikov avatar
Moderator chata

SHE je napisao:
aj pitaj je majke ti
a jel mogu ja?

pa šta čekaš m
limunadu pa da je pitaŠ?

no šta no da je pitaš [dzokac.gif]

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 17 Jan 2017, 00:15
Korisnikov avatar
*VIP*

Вучица je napisao:
Za početak da krenemo lagano.. doK se ne zagrejemo :D

Ima li razlike između MolenČe-Forum i MolenČe-Živko?

Da li dopuštaš nekad da i neko drugi bude u pravu?

Koliko si drska u komunikaciji sa muškarcima?

Zašto misliš da je beli međed (čitaj Kežualko) bio neiskren, odnosno preiskren u odgovorima na pitanja?

1. Naravno da ima razlike....ali nikakve značajne razlike. Ja je ne vidim...e sad, svi vi mene drugacije dozivljavate vjerovatno..i ne samo mene, svi mi jedni druge drugacije zamisljamo. Niko ne cita isto recenoce i rijetko tko shvata isto kontekst napisanog...pomalo je to i normalno...stvar je energije i osobnosti i kako zelis da shvatis napisano. Uglavnom, nema velike razlike.
2.Odakle ti uopce pomisao da sam ja uvijek u pravu...vidis, da se nadovezem na gornji odgovor ;) ... Naravno da dopustam..volim pametne ljude.
3. Uopce nisam drska u komunikaciji sa muskarcima....ko mače sam [srce.gif] .... Kroz posao sam mozda vise drska prema muskarcima, mislim da im se to vise sviđa...a kod kuce sam mače...kad izađem vani sam tigrica..malke grebem i volim da zagrebem ispod povrsine...nekima se i svidi, ali sve se svodi na zasluge na kraju...Ako je neko zasluzio drskost nemam problem da mu je priustim [dzokac.gif]
4.Nisam rekla ni da je bio neiskren niti preiskren...samo sam rekla da je pokazao plitkost i stojim iza toga. ...nije mi to odlika i osobina muškarca koju cijenim....plitkost je nekako seljački manir [kez.gif]

Vrh
SHE
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 17 Jan 2017, 00:16
Korisnikov avatar
rang
rang

ja kad bi joj postavila pitanje,zalepili mi ban :(

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu