Senka je napisao:
Eh...pitanja za Molenu...
1. Za ove gotovo 2 godine,koliko te nije bilo ovde(onoliko koliko si bila ranije,i koliko bih ja željela),da li si išla na neke druge forume i chatove,i ako jesi,koji su to?
2.Da li se i dalje baviš fotografijom,i hoćeš li nam uskoro nešto novo okačiti?
3. Da li si se preselila u Sarajevo,i ako jesi,zbog čega je to?
4.Je li ti ko zavrtio mozak u zadnje vrijeme...i jesi li ti kome..to isto...?

5.Kakva ti je sada kosa,duga i dalje,ili si je opet skratila?
6.Imaš li svoj stil u oblačenju,ili ideš za modnim trendovima?
7.Koliko si zadovoljna svojom karijerom,tj. poslom,i da li bi tu nešto mijenjala?
8.Koja kola voziš trenutno?
9.Maštaš li o tome da osnuješ svoju porodicu,tj. radiš li išta po tom pitanju?
10.Da si moderator na ovom forumu kako bi sankcionisala nekog ko drugom forumašu kaže da se vrati u ćumez iz koga je upravo izašao?
11.Misliš li da na forumu svi treba da budu jednako sankcionisani ako nešto pogriješe,ili misliš da neki 'zaslušni' članovi mogu da se ponašaju kako im se ćefne.(ne mislim na neke banalnosti već na ozbiljne uvrede i kršenje pravila).
Vidi pitanja za mene

1. Ne, nisam isla ni na kakve forume, chatove ili sta vec...Davno sam jednom napisala da je ovo jedini forum na kojem sam pisala i pisem i tako je.
2. Da, bavim se fotografijom..u međuvremenu sam završila i školu fotografije, usavršila tehnike, upoznala svoju kameru puno bolje, nadogradila je s nekim novim dijelovima i takooo.....Povremeno me angaziraju za lovu, ali problem je nedostatak vremena, pa se sve svede na vlastiti uzitak i fotkanje za dusu. Donirala sam jednu fotku za humanitarnu izlozbu (afričku) i to mi je najveci uspjeh vezan za fotografiju i na to sam ponosna.
3. Da, preselila sam se u Sarajevo. Posao, menagerska pozicija....ja sam karijerista za one koji nisu shvatili do sada
4. Da, u sretnoj sam vezi vec godinu dana (upoznali smo se u novogodisnjoj noci tako da nam je obiljezavanje godisnjice specificno....zezamo se da nam čak i vatromet ljudi pripreme

)
5. Kosa mi je duga...ali baš baš....dosta sam je posvjetlila i moja frizerka kaze da ce u ovoj godini postepeno da me prebaci u plavuše

..zadovoljna sam.
6. Imam svoj prepoznatljivi stil...kako u poslu tako i u svakodnevnom zivotu. Ne mozes da me ne primjetis

Nisam strogi pobornik trendova, ali ako je u trendu nesto sto mi se sviđa, zakaj ne !? ...ali opet dodam onaj neki svoj touch!!
7. Trenutno zadovoljna, ali imam planove..imam ambicije. Stalno se usavrsavam i ulazem u sebe kroz razne seminare i obuke, kratke skole...znanja nikada dosta definitivno....posebno jer danas sve rapidno napreduje i mlađa generacija je luda...moras im parirari ako mislis bilo sta napraviti.
8. Zivim u centru Sarajeva i auto bi mi trenutno predstavljalo problem po pitanju parkinga, tako da ne vozim nista. Sve mi je na 8 minuta hoda od stana....vozim sluzbeno auto po potrebi.
9. Ne maštam o tome...o tome sam maštala u dvadesetim...sada maštam o bezobraznim stvarima

...salim se...u svakom slucaju ne mastam, to su stvari koje se dese i od mašte i planiranja nemaš nista...ako se desi onda radis na kvaliteti toga...Ti maštas i planiraš a onaj gore ti se smješka
10. Nemam pojma...nisam moderator, nikada nisam imala zelju za tim, i opcenito sam pobornik da ljudi treba da rijese kulturnim razgovorom svoje probleme, nesuglasice a ruzne rijeci su odlika slabosti i kompleksa...ne bih se uopce mijesala u te odluke.
11. Svi trebaju biti jednako sankcionisani....samo se postavlja pitanje ko odlucuje koliko je ko pogrijesio i da li je u istoj mjeri....To je mač sa dvije oštrice..u svakom slucaju jednaka sankcija za sve.
Idemo dalje
![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)