Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
pre će biti basne ova priča ima pouku ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Вучица je napisao: pre će biti basne ova priča ima pouku ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) jel a koju? ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: pre će biti basne ova priča ima pouku ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) jel a koju? ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) da beli međed drži kujac u gaćkama dokleM ga joŠte ima ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: pre će biti basne ova priča ima pouku ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) jel a koju? ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) da beli međed drži kujac u gaćkama dokleM ga joŠte ima ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ahahahahahahahahhahahahaha wuuuuuuuuuuuuu nemoj ko boga te molim vise u kafanu i ic ne pij onu dunju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46092
|
Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: pre će biti basne ova priča ima pouku ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) jel a koju? ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) da beli međed drži kujac u gaćkama dokleM ga joŠte ima ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Luda si majke mi...  P.S. Pozitivno mislim...da ne bude zabune...
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: pre će biti basne ova priča ima pouku ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) jel a koju? ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) da beli međed drži kujac u gaćkama dokleM ga joŠte ima ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ahahahahahahahahhahahahaha wuuuuuuuuuuuuu nemoj ko boga te molim vise u kafanu i ic ne pij onu dunju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pa jbte kad me vučeŠ za prstiće moradoK vako s neba pa u treće oko da ne kažem onu reč gore pomenutu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Senka je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: pre će biti basne ova priča ima pouku ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) jel a koju? ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) da beli međed drži kujac u gaćkama dokleM ga joŠte ima ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Luda si majke mi...  nemaŠ ti pojMeto koliko al ovo mi biJo čeif ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
jaoooooooooooJJJJ al sto rece u deminativu? 
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: jaoooooooooooJJJJ al sto rece u deminativu?  pa baš zato ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: jaoooooooooooJJJJ al sto rece u deminativu?  pa baš zato ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) aj laku nocccccccc odoh spavatiiiii ![[offtobed.gif] [offtobed.gif]](./images/smilies/offtobed.gif)
|
|
|
|
|
|