Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
casual je napisao: Vucice, kad sam ja to "naglasio vezu" na forumu  Jel ti nisi bila tu kad su me megi i Tw streljale javno ovde  aj sad ne mešaj pitanja i forum moje je da pitam a tvoje da odgovaraŠ ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
cas da nisi kojim slucajem kupovo nesto kod mene? 
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Senka je napisao: casual je napisao: SHE je napisao: sa kojom si forumasicom bio u vezi? Ni sa jednom. Imao sam jednu virtualnu iskrenu vezu, to je to. Sa forumasicama sa kojima sam se video, veze nije bilo. Ako te pročitaju one dvije,koje misle da su bile,biće belajisanja...i opet ću ja biti kriva...  more Senka opasna si ti,sve pamtis,sve stignes na vreme, imas dosta slobodnog vremena,boga mi moguce da si i kriva ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Da li si se falio ljudima o svojim podvizima na forumu, ono tipa ovu sam mogao, ona mi se sama nudila i tako to m? Priznaj koliko te puta "Tečo" razvalio nekom rečenicom? Da li ti smeta što nisi međ žemsku populaciju na forum popularan ko Tečo? Kako bi sebi samom svoje dosadašnje bivstvoanje na forum opisao? Ko su ti nebitni forumaši (nabroj) a ko bitni (nabroj takođe)?
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Вучица je napisao: casual je napisao: Vucice, kad sam ja to "naglasio vezu" na forumu  Jel ti nisi bila tu kad su me megi i Tw streljale javno ovde  aj sad ne mešaj pitanja i forum moje je da pitam a tvoje da odgovaraŠ ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Moram da se branim kad neosnovano insinuiras 
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
SHE je napisao: cas da nisi kojim slucajem kupovo nesto kod mene?  Mislim da nisam She, nesto mi u magli kao da sam procitao ovde na forumu da radis u nekoj sportskoj prodavnici.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
casual je napisao: Вучица je napisao: casual je napisao: Vucice, kad sam ja to "naglasio vezu" na forumu  Jel ti nisi bila tu kad su me megi i Tw streljale javno ovde  aj sad ne mešaj pitanja i forum moje je da pitam a tvoje da odgovaraŠ ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Moram da se branim kad neosnovano insinuiras  insinuacija je jedno a pitanja su pitanja ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
casual je napisao: SHE je napisao: cas da nisi kojim slucajem kupovo nesto kod mene?  Mislim da nisam She, nesto mi u magli kao da sam procitao ovde na forumu da radis u nekoj sportskoj prodavnici. meni ti kroz maglu licis na nekog koga sam upoznala al jbga magla je to 
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Senka je napisao: casual je napisao: SHE je napisao: sa kojom si forumasicom bio u vezi? Ni sa jednom. Imao sam jednu virtualnu iskrenu vezu, to je to. Sa forumasicama sa kojima sam se video, veze nije bilo. Ako te pročitaju one dvije,koje misle da su bile,biće belajisanja...i opet ću ja biti kriva...  Senka, znaju one da istinu govorim. Nema ja ruznu rec ni za tw ni za molenu, naprotiv, jako su dobre, iskrene i fine devojke. jednostavno, desilo se sta se desilo i to je to.
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
SHE je napisao: casual je napisao: SHE je napisao: cas da nisi kojim slucajem kupovo nesto kod mene?  Mislim da nisam She, nesto mi u magli kao da sam procitao ovde na forumu da radis u nekoj sportskoj prodavnici. meni ti kroz maglu licis na nekog koga sam upoznala al jbga magla je to  Magla magla 
|
|
|
|
|
|