|
Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46101
|
casual je napisao: Vucice... Mogu ih  Sto se zavodnickih pp tice, to su gluposti. Jednostavno se desi neka energija, ponese te sve to, a onda se po malo razocaras realom. Nikad nisam slao zaqvodnicke pp, niti bih to znao, smejao bih se sam sebi Senka mi je ne rak rana ali sa njom sam nekako imao jako jako korektan i iskren odnos. Divna, predivna zena, dama u svakom smislu... Zavrtela mi mozak sasvim Da ponovim, jako kompleksna nadgradjena zena, senzibilna, umerena, divna bre...Broj sam promenio jer sam menjao provajdera bio sam u mts sad sam u vipu. Nisam se ozenio, evo upravo mi se zavrsava jos jedna emotivna avantura, malo sam ranjiv  Ali ok, ja ulazim u unapred izgubljene bitke. Preemotivan sam. Sato volim, nosim naravno. Biciklu redovno vozim, sad malo manje jer sam pokrenuo posao proizvodnje organskog povrca pa sam stalno napolju ali pricacu vam o tome. ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
SHE je napisao: kog si forumasa zezao ,sa zenskim nikom/  da li si upoznao wuciccu u stvarnom zivotu? ko je lepsi molena ili tw? jel ti se cini da nas Senka sve voza i da ima mladji glas nego sto bi trebalo za njene godine? Nisam to radio, nekako mi je glupo. Nije lepo. Nisam upoznao Vucicu. Ko je lepsi, pa ne znam SHE. Ja ih nisam gledao po lepoti vec po onome kako sam ih doziveo ovde na forumu. Lepota je prolazna. Jedna je malo drcnija  Ali u stvari maza... Druga je korektna, iskrena i fer osoba zaista. Ne znam She, sa Senkom sam se cuo samo par puta, mislim da nas ne voza. Ona kad se otvori, zaista daje celu sebe i prihvati te kao deo sebe.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
jel i dalje pusis malboro? 
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
SHE je napisao: zar se moze u srbiji proizvoditi organska hrana? Moze i proizvodi se uveliko. Ja sam tek krenuo u fazi sam ulaganja i pokretanja. kupio plac, plastenike, bunari, krcenje, sredjivanje ogradjivanje. Od Marta krece pun gas 
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Koga si od muških forumaša upoznao? Da li si u međuvremenu promenio mišljenje o ovim ljudima ovde od kako smo ti i ja poslednji put komunicirali na temu forum (čik se seti kad je to biloo hahahha)? Zašti nisi teo da upoznaš moje KumČe???? Znaš li da Panamac zida zgradu kod Doma zdravlja u Rakovici? Kad ćeš mi platiš večeru i piće? E da, zašto si posto stipsa Kako podnosiš nadolazeće godine, jel ti frka? U kom si kafiću ovih dana?
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
SHE je napisao: jel i dalje pusis malboro?  Da  Evo sad bih slikao i poslao stoji ovde na radnom stolu ali ne mogu sa fona da udjem na forum.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
casual je napisao: SHE je napisao: zar se moze u srbiji proizvoditi organska hrana? Moze i proizvodi se uveliko. Ja sam tek krenuo u fazi sam ulaganja i pokretanja. kupio plac, plastenike, bunari, krcenje, sredjivanje ogradjivanje. Od Marta krece pun gas  aha znači treba ti čobančica ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
casual je napisao: SHE je napisao: jel i dalje pusis malboro?  Da  Evo sad bih slikao i poslao stoji ovde na radnom stolu ali ne mogu sa fona da udjem na forum. ahahahahahahahahahahahahahahahahaha a pijes li espreso il vise volis 3 u 1
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: casual je napisao: SHE je napisao: zar se moze u srbiji proizvoditi organska hrana? Moze i proizvodi se uveliko. Ja sam tek krenuo u fazi sam ulaganja i pokretanja. kupio plac, plastenike, bunari, krcenje, sredjivanje ogradjivanje. Od Marta krece pun gas  aha znači treba ti čobančica ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) wucicce,organska hrana to se znas ,sadi,pa se plevi nema ovaca,il zivine ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Вучица je napisao: Koga si od muških forumaša upoznao? Da li si u međuvremenu promenio mišljenje o ovim ljudima ovde od kako smo ti i ja poslednji put komunicirali na temu forum (čik se seti kad je to biloo hahahha)? Zašti nisi teo da upoznaš moje KumČe???? Znaš li da Panamac zida zgradu kod Doma zdravlja u Rakovici? Kad ćeš mi platiš večeru i piće? E da, zašto si posto stipsa Kako podnosiš nadolazeće godine, jel ti frka? U kom si kafiću ovih dana? Vucice ne znam na koje ljue mislis. Pitaj me konkretno i konkretno su i odgovoriti. Nisam Vucice bio spreman, bio sam u totalnom virtualnom haosu ovde  Dosao sam na forum da se zezam a ispalo svasta. Tako da eto, ima vremena upoznacu je  Ne znam, znam da su mu prebili sina onog starijeg, polomili mu obe ruke bezbol palicom u tuci. Platicu Vucice, sto necu. Dogovoricemo se kad. Nisam stipsa ih, nikad nisam ni bio. ma meni je sve ok, imam velika ocekivanja u godinama koje dolaze. Dole sam na banovom brdu kod Rake nacelnike u 29, sad je otisao u penziju pa mu kafic pun zandara inspektora i kriminalaca  ja ne pripadam ni jednoj kategoriji pa mi sve lepo 
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 58 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|