Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46112
|
Вучица je napisao: i za kraj ovog dela propitaivanja a ništa manje bitno (moram slušam bata Manojla) Zašto si pred kraj raspada sisetema ovde namerno potencirala politiku?! što bi neki rekli s moje strane dosta. za ovo zidanje dnevnika ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) Kako zašto...pa da sve rastjeram,(ako je ko i mislio ostati)... ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
pitam te senka sto mene ne otera?
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Senka je napisao: Вучица je napisao: i za kraj ovog dela propitaivanja a ništa manje bitno (moram slušam bata Manojla) Zašto si pred kraj raspada sisetema ovde namerno potencirala politiku?! što bi neki rekli s moje strane dosta. za ovo zidanje dnevnika ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) Kako zašto...pa da sve rastjeram,(ako je ko i mislio ostati)... ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif) e pa zajebala si se,ja ostado ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
SHE je napisao: ahahahahahhahahahahahahahahahahahahaha Senkaaaaaaaaaa,sta bre sernjas? koga si ti oterala? Ako svi tvrde da jesam,šta mi drugo preostaje nego priznati... ![[images/smilies/jel.gif] [images/smilies/jel.gif]](./images/smilies/images/smilies/jel.gif)
|
|
SHE
|
|

rang

|
Senka je napisao: SHE je napisao: ahahahahahhahahahahahahahahahahahahaha Senkaaaaaaaaaa,sta bre sernjas? koga si ti oterala? Ako svi tvrde da jesam,šta mi drugo preostaje nego priznati... ![[images/smilies/jel.gif] [images/smilies/jel.gif]](./images/smilies/images/smilies/jel.gif) koji svi? ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
Senka je napisao: Manojlo je napisao: Senka je napisao: Manojlo je napisao: Senka , ako hoces da ovamo jos navracam , odma da si obrisala ovu temu . Ovo vase okupljaliste , gdje u sitne sate gatate , tracate , i igrate oko vatre ![[images/smilies/dostavise1.gif] [images/smilies/dostavise1.gif]](./images/smilies/images/smilies/dostavise1.gif) Maneeeee.... ![[images/smilies/ljlj.gif] [images/smilies/ljlj.gif]](./images/smilies/images/smilies/ljlj.gif) Sta je ? Jesi cula sta ti rekoh , brisi ovu temu odmah !! I pristavi kafu , glava me nesto opominje . Ajde .. ![[images/smilies/jel.gif] [images/smilies/jel.gif]](./images/smilies/images/smilies/jel.gif) Nemoj nam ovu temu...molim teeee... ![[images/smilies/smrcsmrc.gif] [images/smilies/smrcsmrc.gif]](./images/smilies/images/smilies/smrcsmrc.gif) Senka , bejbe ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) ...odo ja ka zapadu , polako.. 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Mane stani...đe š sad po noći tavnoj... ![[images/smilies/eek.gif] [images/smilies/eek.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek.gif)
|
|
@Vladimir@
|
|

rang

Pridružio se: 01 Dec 2016, 01:12 Postovi: 356
|
Senka je napisao: Mane stani...đe š sad po noći tavnoj... ![[images/smilies/eek.gif] [images/smilies/eek.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek.gif) To sam ja kriv, kada god dodjem glavna tema "Vruca stolica" ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
@Vladimir@ je napisao: Senka je napisao: Mane stani...đe š sad po noći tavnoj... ![[images/smilies/eek.gif] [images/smilies/eek.gif]](./images/smilies/images/smilies/eek.gif) To sam ja kriv, kada god dodjem glavna tema "Vruca stolica" ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) Misliš...  Ma nije zbog tebe... A ja sada poslednji put na njoj sjedim...toliko...
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Вучица je napisao: Senka je napisao: Вучица je napisao: Da li si sa nekom žeMskom u kontaktu i ako nisi zašto nisi? Koliko si isključiva na temu rekla-kazala PP fazona? koliko te je isti (msm na pp-alapačarenje) koštalo nestanka ljudi odavle? Hm...sa She sam u kontaktu...i sa tobom... Da, u kontaktu smo evo 24sata na čet gde si me srela pravila si se da me ne znaš a i ako me znaš, pričala si ljudima bajke ... al to nekom drugom zgodom kad bude bilo tema. Ču ove...tek sada ovo pročitah... Na chatu gdje sam te srela,imala si drugi nick,i trebalo mi je da skontam da si to ti... I nikada nisam ni sa kim sa tog chata ostvarila bilo kakav kontakt,te tako nisam ni mogla ništa o tebi reći. Ne razumijem kakve su to insinuacije o nekakvim bajkama...svašta...
|
|
|