Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
sad se i meni vise ne dolazi al ne moze me losa interpretacija nedojebanih domacica oterati sa foruma
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46112
|
P.S. Hoš da i tebe sada zavedem... ![[images/smilies/01100000.gif] [images/smilies/01100000.gif]](./images/smilies/images/smilies/01100000.gif)
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
SHE je napisao: sad se i meni vise ne dolazi al ne moze me losa interpretacija nedojebanih domacica oterati sa foruma Ma nemoj...ja sam tebe usvojila...i Wučicu sam...
|
|
SHE
|
|

rang

|
ja volim trojku al mi ne pase kombinacija 
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
Senka je napisao: Manojlo je napisao: Senka , ako hoces da ovamo jos navracam , odma da si obrisala ovu temu . Ovo vase okupljaliste , gdje u sitne sate gatate , tracate , i igrate oko vatre ![[images/smilies/dostavise1.gif] [images/smilies/dostavise1.gif]](./images/smilies/images/smilies/dostavise1.gif) Maneeeee.... ![[images/smilies/ljlj.gif] [images/smilies/ljlj.gif]](./images/smilies/images/smilies/ljlj.gif) Sta je ? Jesi cula sta ti rekoh , brisi ovu temu odmah !! I pristavi kafu , glava me nesto opominje . Ajde .. ![[images/smilies/jel.gif] [images/smilies/jel.gif]](./images/smilies/images/smilies/jel.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
i za kraj ovog dela propitaivanja a ništa manje bitno (moram slušam bata Manojla) Zašto si pred kraj raspada sisetema ovde namerno potencirala politiku?! što bi neki rekli s moje strane dosta. za ovo zidanje dnevnika ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Вучица je napisao: Zašto Laki više neRadi logo foruma i što si pa nju otpilila m? znači moreš da da si mačka in pol al seksije samo ona pravi rskave (znači, vidla.. mirisali .. a bome i gricnula kad davala) smetalo ti šta hmmm muški narafski Trile... Vujke... Zloća - jbga tu bi već bila pedofiličar al aj kad oš da si mačka da nabrajam ili oslikavanje koje uradi za 10 min u fullu ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) i to znam, vidla... čekala da solika ma doživla ba!!! hmmm Nju ne volem...zato sam je otpilila...njoj sam isto iš rekla...ali samo 3 puta i bilo je dovoljno... Auuu...koliko je frajera promijenila...pa morala sam je otjerati...a i loše te logo radi...vidiš i sama... ![[ququ11.gif] [ququ11.gif]](./images/smilies/ququ11.gif)
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Manojlo je napisao: Senka je napisao: Manojlo je napisao: Senka , ako hoces da ovamo jos navracam , odma da si obrisala ovu temu . Ovo vase okupljaliste , gdje u sitne sate gatate , tracate , i igrate oko vatre ![[images/smilies/dostavise1.gif] [images/smilies/dostavise1.gif]](./images/smilies/images/smilies/dostavise1.gif) Maneeeee.... ![[images/smilies/ljlj.gif] [images/smilies/ljlj.gif]](./images/smilies/images/smilies/ljlj.gif) Sta je ? Jesi cula sta ti rekoh , brisi ovu temu odmah !! I pristavi kafu , glava me nesto opominje . Ajde .. ![[images/smilies/jel.gif] [images/smilies/jel.gif]](./images/smilies/images/smilies/jel.gif) Nemoj nam ovu temu...molim teeee... ![[images/smilies/smrcsmrc.gif] [images/smilies/smrcsmrc.gif]](./images/smilies/images/smilies/smrcsmrc.gif)
|
|
SHE
|
|

rang

|
ahahahahahhahahahahahahahahahahahahaha Senkaaaaaaaaaa,sta bre sernjas? koga si ti oterala?
|
|
|
|
|
|