Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: pa ako treba da dodjem na forum da bi se uparila s nekim onda u 3 lepe
i nemoj mi se upucavati kad postanem lezbača samo ću s Niki bidnem i nijednu drugu ženu znači, ti ... ja ... upicavanje ... nikako u istu rečenicu
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Senka je napisao: Вучица je napisao: Kad smo kod muŠkarca! Zašto nema Pitt-a, m??? i njemu si tela da budeš mačka, fiš ... džigerica šta li? pa si i njemu dala pasoš s foruma da ne ponavljam ono oterala si i njega.... a jedini je MUŠKARAc koji je u kaFanu prosipao svoju muškost šakom i kapom hmmm smetala ti satira ili što su baš sve žene volele da se šale s njega a pa nisi znala gde prestaje šala a počinje rasplamsavanje .... cccc Priznajem... ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif) ...njega jedinog nisam uspjela osvojiti... Zato sam ga i otjerala...rekla sam mu iš...i to 5 puta...i on je otišao... Doista,pokušao se vratiti kao Andi Marvin...i to samo zbog She... ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif) nije to bio on Senka,neko ga glumatao
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46112
|
SHE je napisao: zasto senka nisi nikad sa mnom alapacarila ?aaaaaaaaaa? Ne znam...nisam stigla,valjda...hahaaa
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Senka je napisao: Doista,pokušao se vratiti kao Andi Marvin...i to samo zbog She... ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif) e sad si ga ugasila ko pikavac ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
Pa dobro , majka mu stara , nije li dosta ? A ja se pito sta bi , zasto je forum , jedno ovakvo okupljaliste ( doduse virtuelno ) puklo .. E , zene , zene..niste vi za ''kapetanski'' poso Ako se ovakve tendencije nastave , prelazim na islam , i zvacu se Karamanojlo ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) ...
Poslednji put menjao Manojlo dana 03 Dec 2016, 23:52, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
SHE je napisao: Senka je napisao: Вучица je napisao: Kad smo kod muŠkarca! Zašto nema Pitt-a, m??? i njemu si tela da budeš mačka, fiš ... džigerica šta li? pa si i njemu dala pasoš s foruma da ne ponavljam ono oterala si i njega.... a jedini je MUŠKARAc koji je u kaFanu prosipao svoju muškost šakom i kapom hmmm smetala ti satira ili što su baš sve žene volele da se šale s njega a pa nisi znala gde prestaje šala a počinje rasplamsavanje .... cccc Priznajem... ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif) ...njega jedinog nisam uspjela osvojiti... Zato sam ga i otjerala...rekla sam mu iš...i to 5 puta...i on je otišao... Doista,pokušao se vratiti kao Andi Marvin...i to samo zbog She... ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif) nije to bio on Senka,neko ga glumatao Ma on...IP iz Zagreba...
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Manojlo je napisao: Pa dobro , majka mu stara , nije li dosta ? A ja se pito sta bi , zasto je forum , jedno ovakvo okupljaliste ( doduse virtuelno ) puklo .. E , zene , zene..niste vi za ''kapetanski'' poso Ako se ovakve tendencije u musko - zenskim odnosima nastave , prelazim na islam , i zvacu se Karamanojlo ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) ... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Manojlo je napisao: Pa dobro , majka mu stara , nije li dosta ? A ja se pito sta bi , zasto je forum , jedno ovakvo okupljaliste ( doduse virtuelno ) puklo .. E , zene , zene..niste vi za ''kapetanski'' poso Ako se ovakve tendencije u musko - zenskim odnosima nastave , prelazim na islam , i zvacu se Karamanojlo ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) ... ![[smeh.gif] [smeh.gif]](./images/smilies/smeh.gif)
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: pa ako treba da dodjem na forum da bi se uparila s nekim onda u 3 lepe
i nemoj mi se upucavati kad postanem lezbača samo ću s Niki bidnem i nijednu drugu ženu znači, ti ... ja ... upicavanje ... nikako u istu rečenicu e vidis to su te sporedne stvari ne pominji me vise ni u paru s tobom ni bez tebe
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
**bem ti poetiku kad ti je jezicina pogana