Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46112
|
Вучица je napisao: Senka je napisao: Da bih bila glavna mačka na frumu... Axa, zato si bila neprijatna prema nama smrtnicima kada se tvom zaštićenom "belom medvedu" obraćale kako tebi neodgovara jel? pa da li se "medvedu" bar posrećilo" ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) kad je bio pod okriljem tebe-fiš ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) O Božeeee... Ma da...a on,jadničak,još nevin...neiskusan,neiskvaren...kao i žeMske sa kojima je bio u reali... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) ...pa sam ja uspjela da ga smantam i odvojim od svih...i to sve prek' pp-a...elem,mačka sam in pol,sa ili bez ostalih cura na forumu...  I ne,nije mu se posrećilo,kada sam ja u pitanju...
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Вучица je napisao: znam da me srećica ne vole kad sam nedohebena domaćica ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) i zbog mnogo sporednih stvari koje kvare zgodu ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
elem, kad smo kod muŠkaraca i žena... Zašto si bila ljubomorna pa mogu reći u neku ruku patološki, na parove s foruma?! u čemu je caka ... msm ti si dozvolila da se javno iznosi ko je s kim, da nisi htela javno da se zna, banovala bi kada se private iznosi javno, znači nemo si aminovala istom
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ja ko trinaesto prase nikad ni sa kim 
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: znam da me srećica ne vole kad sam nedohebena domaćica ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) i zbog mnogo sporednih stvari koje kvare zgodu ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) srećice nekate.ba skrećeš mi misli ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) nisi sama jbte, mi smo nesvrstane ... čitaj neuparene ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Вучица je napisao: Koliko uopšte je do tebe doprla dobronamerna priča... hmm kako ga ono zoveš ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif) tvoje "lujke"?? I pošto znam da ćeš reći da jeste, pitam te sad, kako jeste, kada toga što je pisano a ti poslušala, ovde nema više ni slovceta? Zašto si oterala Trileta? Zaljubljena si u njega, šta li, m .... tiha patnja, čežnja neuzvraćena... koji q jbte?! Voliš trojku il već da ne zalazim u dubine ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Ako misliš na Trileta...Trile je moja 'lujka'...to ja njemu iz milja.. Nemam više ni pojmeta o njegovim dobronamjernim savjetima...molim ga da dođe i da mi sve ponovi,davno sam ja đak bila... Čuj,zaljubljena...  Ako mi je neko drag,ili draži od ostalih,ne znači da sam zaljubljena u njega... Ne,nisam zaljubljena u njega...niti sam ikada i bila...niti je on u mene...ali mi nedostaje,kao forumaš...kao pozitivan lik... Trojkuuu....amannn...ne,nikada ne bih u trojku,previše sam ja posesivna... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
SHE je napisao: Senkaaaaaaaaaaaaaaaaaa ocemo skakljiva pitanjca?
koji ti je dasa bolji vladimir ili mane ,onako po slovima? Mane prije podne,Vladimir popodne...hahaa Čuj,koji je bolji frajer...otkud bih ja to znala,pa čak i po slovcetima... ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif)
|
|
SHE
|
|

rang

|
pa ako treba da dodjem na forum da bi se uparila s nekim onda u 3 lepe
i nemoj mi se upucavati
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Zašto Laki više neRadi logo foruma i što si pa nju otpilila m? znači moreš da da si mačka in pol al seksije samo ona pravi rskave (znači, vidla.. mirisali .. a bome i gricnula kad davala) smetalo ti šta hmmm muški narafski Trile... Vujke... Zloća - jbga tu bi već bila pedofiličar al aj kad oš da si mačka da nabrajam ili oslikavanje koje uradi za 10 min u fullu ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) i to znam, vidla... čekala da solika ma doživla ba!!! hmmm
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Вучица je napisao: Kad smo kod muŠkarca! Zašto nema Pitt-a, m??? i njemu si tela da budeš mačka, fiš ... džigerica šta li? pa si i njemu dala pasoš s foruma da ne ponavljam ono oterala si i njega.... a jedini je MUŠKARAc koji je u kaFanu prosipao svoju muškost šakom i kapom hmmm smetala ti satira ili što su baš sve žene volele da se šale s njega a pa nisi znala gde prestaje šala a počinje rasplamsavanje .... cccc Priznajem... ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif) ...njega jedinog nisam uspjela osvojiti... Zato sam ga i otjerala...rekla sam mu iš...i to 5 puta...i on je otišao... Doista,pokušao se vratiti kao Andi Marvin...i to samo zbog She... ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif)
|
|
|