Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Senka je napisao: Da bih bila glavna mačka na frumu... Axa, zato si bila neprijatna prema nama smrtnicima kada se tvom zaštićenom "belom medvedu" obraćale kako tebi neodgovara jel? pa da li se "medvedu" bar posrećilo" ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) kad je bio pod okriljem tebe-fiš ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Senka je napisao: Da bih bila glavna mačka na frumu... Izvinjavam se cure,ali ja hoću,i moram,biti glavna...e tako...sad sam se i izvinila... A gdje svrstavaš sebe i She? I što me ne pitaš zašto sam i sve muškarce otjerala ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) aloooo čekaj malko doćićemo i do dživdžana srećica i ja smo neuračunljive ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ja sam bogme jos uracunljiva,zajebi to
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: Senka je napisao: Da bih bila glavna mačka na frumu... Izvinjavam se cure,ali ja hoću,i moram,biti glavna...e tako...sad sam se i izvinila... A gdje svrstavaš sebe i She? I što me ne pitaš zašto sam i sve muškarce otjerala ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) aloooo čekaj malko doćićemo i do dživdžana srećica i ja smo neuračunljive ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ja sam bogme jos uracunljiva,zajebi to nesvrstane ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
opaaaaaaaaa,Senka ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: Senka je napisao: Da bih bila glavna mačka na frumu... Izvinjavam se cure,ali ja hoću,i moram,biti glavna...e tako...sad sam se i izvinila... A gdje svrstavaš sebe i She? I što me ne pitaš zašto sam i sve muškarce otjerala ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) aloooo čekaj malko doćićemo i do dživdžana srećica i ja smo neuračunljive ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ja sam bogme jos uracunljiva,zajebi to nesvrstane ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ma sta sad to znaci/
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Koliko uopšte je do tebe doprla dobronamerna priča... hmm kako ga ono zoveš ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif) tvoje "lujke"?? I pošto znam da ćeš reći da jeste, pitam te sad, kako jeste, kada toga što je pisano a ti poslušala, ovde nema više ni slovceta? Zašto si oterala Trileta? Zaljubljena si u njega, šta li, m .... tiha patnja, čežnja neuzvraćena... koji q jbte?! Voliš trojku il već da ne zalazim u dubine ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Senkaaaaaaaaaaaaaaaaaa ocemo skakljiva pitanjca?
koji ti je dasa bolji vladimir ili mane ,onako po slovima?
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: ma sta sad to znaci/ aj ba ti sad srećice... neremeti mi 50nijansi ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
a ja mislim skakljiva pitanja