Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
od mLogo razmišljanja bole glava ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
vidim da Picard razmislja o deci pitam se da li je dobio koje ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Jedno veliko je dobio...to sigurno ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Razmišljam kako ste proveli dan zaljubljenih ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
komercijalno pala sam pod utjecaj izreklamiranosti i svega toga njanjavog i bilo mi je lijepo...ne znam samo sto mi je onda krivo  a ti Megi?...
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
pa znate kako...
nemojte patiti sto na dan zaljubljenih niste zaljubljeni, ni na dan side niste imali sidu
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
hahahah LaYa tot i je dobro E Molena ....izasla sam u disko sestra sa momkom i ja sa njima prvo nisam htela koji cu djavo da im drzim svecu al eto cim je provod eto i mene ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
jesi se barem provela? joj diskooooo...kad sam zadnji put u disku bila za novu godinu nakon sto godina mjesec dana sam bila Megi u Makedoniji i samo sam se po kafanama druzila mnogo dobro bilo  ..
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
kad kazem disko mislim na ove moderne kafane dje se plese lepo sam se provela, plesala sama sa sobom Kad popijem veruj mi da nikog ne primecujem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
njoj je disko Ljubina kafana jos kad puste dzuboks iz 77. obeznani se