ma i te price o sexu....rece mi neki dan jedna osoba..muska naravno
svi problemi su i nastali kada ste vi zene i od seksa filozofiju napravile
moradoh se sloziti s njim
prica:
javlja mi se jedan davno bivsi momak....i prva asocijacija na tog momka mi je SEX

, i vjerujem da je to i njemu prva asocijacija na mene...sve ostalo je izblijedilo, ali to je nesto sto nam je bas bilo bez ikakve greske i zadrske. I uglavnom stize mi njegova poruka....nakon 6-7 godina kontakta....lik se u medjuvremenu ozenio i ima dvoje djece...vidjali smo se po gradu, cao cao..kako si, kako ide zivot i tako...kurtoazno i fino.
I odjednom mi stize njegova poruka,cao sta ima sta radis....ja totalno iznenadjena jer se nismo culi 6 godina nikako, i pitam okle tebe u mom telefonu...i on kaze, pa evo pravim neki party za predbracnu raju pa se i tebe sjetio...Jbt kontam kakvih sve novih izraza nema ...cuj predbracna raja hahaha..i nebitno, uglavnom bla bla bla..i pitam ga pa sta je povod zabave i on kaze, novi pocetak, razveo sam se.
Naravno da mi je odmah sve bilo jasno...pa cak i prije toga, ali nebitno.
I izadjem ja dva dana poslije vani sa jednim prijateljem muskim na pice i pricam mu sve to i kazem, nidje mu veze....zna se sta hoce, hoce PI a neke supljake prosipa, mogao je da mi napise hocu PI i cao.
I on meni kaze..haj ne se*i molim te, da ti je tako napisao ti bi rekla vidi kretena, odakle mu pravo bla bla bla, mogao je i suptilnije hahahah..i kao ne pravi filozofiju od toga, jasno je sta on hoce i tebi je jasno sta on hoce..sama si rekla da je tebi prva asocijacija na njega sex i njemu na tebe isto tako...prema tome ne pravite od seksa filozofiju....muskarac je tu da pita, a vi ste tu da odgovorite.
Kraj price

Zakljucak: Ipak je ljepse kada muskarac i zena pricaju o sexu (jos bolje kada ga upraznjavaju) nego dvije zene
![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)