Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 04 Jul 2025, 14:55

Autoru Poruka
Mojne
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 10 Sep 2015, 21:30
Korisnikov avatar
mojne

Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41

u jbt [smehsmeh.gif]

Vrh
Mojne
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 11 Sep 2015, 02:00
Korisnikov avatar
mojne

Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 26 Sep 2015, 20:10
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

GiGi je napisao:
Kakva ljubav Moli...ljubav koja je započela silovanjem...u sklopu jednog kolegija upravo smo se bavili takvim slučajem...sex bi trebao biti svjestan čin obaju partnera...Splićanka se toliko nalila da nema pojma što ju je snašlo tu prvu večer....Ervin je s druge strane bio "nedovoljno" pijan i svjestan svega...pravi muškarac nikada neće iskoristiti pijanu ženu (a i obrnuto)!
Po ovom se pitanju slažem s mišljenjem tate Vasića i baš mi je bilo odvratno kad je BB pokušao opravdati taj čin riječima koje aludiraju na onu čuvenu: Ali nije rekla ne! E pa dragi BB, nije rekla ni da!
Zaključak: Ova jadna nije ni svjesna da je seksualno napadnuta i treba podhitno na odvikavanje od alkohola. Malo je pomaknuta u glavi. A Ervin podhitno na edukaciju o seksualnom iskorištavanju žena u pijanom stanju.
Najgore od svega je što su mi se njih dvoje pri ulasku u kuću poprilično svidjeli. Čudo jedno kako u samo jedan dan možeš promijeniti mišljenje o nekome.

Gigi, tek sada vidim ovaj post.
Mozda si do sada opet promjenila misljenje...nekad je potreban samo jedan dan kao sto si i rekla.
Pratim dnevne preglede, ako ne na tv, na netu.Ja to nisam ni u kom slucaju vidjela kao silovanje,i mislim da su oboje bili svjesni sta rade,posebno za vrijeme čina..dala je ona njemu jasno DA. Nisu mi te seksualne price u rijalitiu nesto napete i bitne, ne opravdavam te činove nikako, ali vjerujem da ima toliko opustenih ljudi da im to nije bed napraviti pred kamerama....ovo dvoje, Ervn i Stefani su takvi.I nije mi se nesto svidjela ta njihova prica..od starta lose (ne mislim samo na sex, na cijelu 'pricu')..Ervin mi je plitak generalno,zgodan je i ima drama tijelo i fin..ne volim fine likove :D , a ona mi je ludjakinja ustekana u struju isto tako jako zgodna ..ne idu mi njih dvoje skupa nikako po karakterima, pa cak i na prvu.Ne vjerujem u tu pricu, ali silovanja nije bilo.
Uglavnom Gigi....u emisijama ovog tipa je normalno stalno mijenjati misljenje hahah. [cvet1.gif]

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 27 Sep 2015, 11:14
Korisnikov avatar
*
*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31

Ne pratim VB i ne znam pricu ali je uvek lepo videti kada dve devojke pricaju o sexu :D

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 30 Sep 2015, 12:36
Korisnikov avatar
*VIP*

ma i te price o sexu....rece mi neki dan jedna osoba..muska naravno
svi problemi su i nastali kada ste vi zene i od seksa filozofiju napravile
moradoh se sloziti s njim

prica:
javlja mi se jedan davno bivsi momak....i prva asocijacija na tog momka mi je SEX :D , i vjerujem da je to i njemu prva asocijacija na mene...sve ostalo je izblijedilo, ali to je nesto sto nam je bas bilo bez ikakve greske i zadrske. I uglavnom stize mi njegova poruka....nakon 6-7 godina kontakta....lik se u medjuvremenu ozenio i ima dvoje djece...vidjali smo se po gradu, cao cao..kako si, kako ide zivot i tako...kurtoazno i fino.
I odjednom mi stize njegova poruka,cao sta ima sta radis....ja totalno iznenadjena jer se nismo culi 6 godina nikako, i pitam okle tebe u mom telefonu...i on kaze, pa evo pravim neki party za predbracnu raju pa se i tebe sjetio...Jbt kontam kakvih sve novih izraza nema ...cuj predbracna raja hahaha..i nebitno, uglavnom bla bla bla..i pitam ga pa sta je povod zabave i on kaze, novi pocetak, razveo sam se.
Naravno da mi je odmah sve bilo jasno...pa cak i prije toga, ali nebitno.
I izadjem ja dva dana poslije vani sa jednim prijateljem muskim na pice i pricam mu sve to i kazem, nidje mu veze....zna se sta hoce, hoce PI a neke supljake prosipa, mogao je da mi napise hocu PI i cao.
I on meni kaze..haj ne se*i molim te, da ti je tako napisao ti bi rekla vidi kretena, odakle mu pravo bla bla bla, mogao je i suptilnije hahahah..i kao ne pravi filozofiju od toga, jasno je sta on hoce i tebi je jasno sta on hoce..sama si rekla da je tebi prva asocijacija na njega sex i njemu na tebe isto tako...prema tome ne pravite od seksa filozofiju....muskarac je tu da pita, a vi ste tu da odgovorite.
Kraj price :D

Zakljucak: Ipak je ljepse kada muskarac i zena pricaju o sexu (jos bolje kada ga upraznjavaju) nego dvije zene [dzokac.gif]

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 31 Okt 2015, 10:09
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Hahahah Molena baš si ne nasmejala:)))
A tom svaka čast ako je ostavio stvarno ženu pa ti se javio.
A ne dok je sa njom...ja bih mu dala 1000e [zenskismeh.gif]

Negooo ljudi su jadni
Izgleda zbog sexa bi svakog povredili
Samo da ga ustekaju [zenskismeh.gif]
Nek idu da plate. I čist im obraz
Možda su nekom dali za lebac

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 10 Dec 2015, 16:34
Korisnikov avatar
Laki

Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12

ja kad vidim koliko oni napišu mene sramota mene i odmah odem

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 10 Dec 2015, 22:07
Korisnikov avatar
*VIP*

i mene je sramota tebe :D

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 11 Dec 2015, 14:04
Korisnikov avatar
*
*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31

jebote, ugazio sam u g**no, psece valjda. Setaju pse po kraju ovde pa i ispred moje zgrade. I nisam se izuo kada sam usao u stan, vrteo se levo desno, i posle desetak minuta shvatim sta sam napravio :D Smrdi stan odvratno.
Fijuuuu kako sam se namucio. Dzoger u ruke, pa tljaj podove, tepihe urolao i zvao servis za pranje da dodju po njih. Luftirao dva sata i sad mi se smrad uvukao u nos, pa samo mirisem po kuci trljam okolo :D Sta me snadje Bozeeeee....

Vrh
Picard
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 12 Dec 2015, 21:03
Korisnikov avatar
P
P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58

servis za pranje tepiha
jezušmarija, kakvo hohstaplerstvo
ne bi da su tepisi iz drevne Perzije

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po