Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Vuicice sto si se razocarala u Lexington?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
MeGi je napisao: Vuicice sto si se razocarala u Lexington?  Totalno amaterski urađeno, ljudi su dva (i više) sata čekali da uđu a kada su ušli sve je bilo onako šta znam s konca i konpoca, između ostalog sam se i smrzla, Bojan je glumatao zvezdu, gore od Cece i Karleuše menjao majce jer se znojio ko svinjče i tako.... najlepše je to što sam imala vip kartu gde su sve bili moj do moga.... e pa kad u vip loži nije bilo stolica, sve sam ti rekla.... a da je bilo puno bilo je otišla sam kada je Dženan izašao na scenu da peva sa njima (isotg sam noć pre toga slušala u Top najutu gde je razvalio) proseravanje me baš nervira samo tako ![[stomitesko.gif] [stomitesko.gif]](./images/smilies/stomitesko.gif) a to što sam se smrznula i prehladila neću sebi oprostiti ebo koncerte bez kafane ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ne razumem i sta ce na koncertu stolice  ili kad kupujes kartu ja uvwek uzmem jeftiniju,onu gde stojis a skuplje budu one gde su stolice....e to mi nije bilo jasno... stoo A dobro,bar mozes reci da si bila i videla  Ozdravices... Ja jedva cekam Exit  Ima da me nema, pet dana necu znati za sebe  pa nek grmi i seva.....prosle godine je bilo kisovito....nek se ispada kisa ovih dana pa da od 9-12 bude suvo  jooj kad se samo sjetim prosle godine.....uvece skaces ludujes , klizas se u blatu kao svinja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) a preko dana budes nadrndan , ja bih se samo svadjala 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
e ove god sam i ja tamo da se zna iako najavljuju da će biti terorističkih napada i na Exsitu i na Guči mada sam upravo pričkala sa drugarom koji mi je rekno da je podignut nivo bezbednosti samo tako, kaže mi s ovi azilanti ne zna se ko je sve mogo da uđe u zemlju I tako tooo uglavnom msm da su čuli jbga da sam obezbedila gajbu zlu neterebalo Htedoh još da reknem i ovo msm od tih rijalitija kad će oporavak čisto da znamo mi koji nemamo TV ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Lakse ce te izaci iz Srbije bez pasosa i u nju se vratiti, nego sto cete izvaditi novi pasos u Srbiji. Istekli su mi i pasos i licna karta, pa sam morao da vadim nove. Fijuuu pa neverovatno je kakva je to administrativna zavrzlama. Jos uvek cekam a predao sam pre mesec dana, kazu nemaju dovoljno knjizica za pasose  A trebalo bi da na put krenem za petnaestak dana. Nevera.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
e pa laganezi sad s odbrojavanjem 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
vrućO je doslo leto ono bas bas.. jpijajeeee ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Cini mi se...ili mi se ne cini jedno od toga
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|