Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 28 Mar 2024, 14:17


Autoru Poruka
Senka
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 31 Maj 2015, 14:48
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07
Postovi: 45918

OffLine
VELIKO IMANJE U LISOVIĆU OPET SE OTVARA

(VIDEO) GLEDAĆEMO JE U LISOVIĆIMA: Ministarka Edita ulazi na Farmu!

Šesta sezona popularnog rijalitija startuje 1. septembra, a produkcija Pink već razgovara sa potencijalnim kandidatima

Slika
Želja produkcije... Edita Aradinović i Sanja Đorđević

Šesta sezona rijalitija „Farma“ počinje 1. septembra u 20 sati, saopštili su iz produkcije ovog šoua. Kako Kurir saznaje, Pink već obavlja razgovore sa potencijalnim učesnicima, a na listi želja su im Edita Aradinović, pevačica benda „Ministarke“.

Na seosko imanje u Lisoviću useliće se 27 učesnika koji će se boriti za nagradu od 50.000 evra.
- Produkcija uveliko sprema šestu sezonu „Farme“. Ima nekih osoba koje se same nude, a ima i onih koje je teško ubediti. Pored Edite, produkcija želi da dovede i ostale „ministarke“. Sanja, koja je nedavno objavila dve nove pesme, misli da će joj „Farma“ dobro doći jer je pravila dugu pauzu, ali i dalje nije dala svoj odgovor - kaže izvor Kurira.

Slika

Sa televizije Pink poručuju da pripremaju spektakl u Lisoviću.
- Posle dve godine pauze, na imanje u Lisoviću ući će 27 poznatih ličnosti koje će se takmičiti u do sada ubedljivo najzapaženijem i najgledanijem rijaliti-formatu u regionu. Od završetka poslednje „Farme“ trpimo velike pritiske publike. Svakodnevno nam u ogromnom broju stižu molbe i zahtevi od gledalaca da napravimo novo izdanje ovog rijalitija. Sada smo osmislili malo drugačiji koncept, pripremamo novi dizajn imanja i temeljno pripremamo sve ostale finese koje će inovirati jedan ovako veliki projekat koji je ostavio impozantne rezultate gledanosti - kaže Darko Popović, PR Pinka.





kurir

_________________
Slika Slika


Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 12 Jul 2015, 14:08
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07
Postovi: 45918

OffLine
STARLETA SPREMNA ZA NOVI RIJALITI
Ava Karabatić ulazi u „Farmu”!


Hrvatska starleta Ava Karabatić rešila je da nakon “Survivora” i “Velikog brata” okuša sreću i u rijalitiju “Farma”, koji počinje da se emituje 1. septembra ove godine. Ava je odbila ponude za dva rijalitija jer, kako kaže, nisu ispunili njene uslove.

Slika
Ludilo tek kreće: Ava Karabatić | Foto: Zoran Ilić

- Zvali su me nekoliko puta u “Parove”, ja sam se zahvalila na pozivu, ali ipak nisam mogla da prihvatim zbog brojnih obaveza, a i neki uslovi mi nisu odgovarali. Zvali su me i da uđem u “Hotel Maldivi”, ali ja sam izgradila ime u rijalitijima, ne mogu ja da prihvatim ispod nekoliko hiljada evra honorara za ulazak. Međutim, najverovatnije ću ući u jedan drugi rijaliti u septembru - rekla je zagonetno Ava, a kako je jedini rijaliti koji počinje u septembru “Farma”, pitali smo Avu da li ćemo je tu gledati.


- Eh, pa rekla sam neki drugi rijaliti, shvatili ste - kroz osmeh je odgovorila Ava, koja se očito izlanula.

Inače, starleta nam se pohvalila da ulazi i u pevačke vode, te da ćemo krajem leta imati priliku da vidimo premijeru njenog prvog singla “Tri puta na dan”.

- Moram vam reći da krajem jula dolazim u Beograd, gde ću snimiti spot za moju prvu pesmu. Snimaću na nekoliko lokacija, biće senzacionalno. Kada vidite spot, pašćete na du*e - zaključila je Ava.


alo

_________________
Slika Slika


Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 19 Jul 2015, 16:15
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07
Postovi: 45918

OffLine
TELEVIZIJA PINK PREGOVARA S POTENCIJALNIM UČESNICIMA
HIT: Kaja Žutić i Kristijan Golubović na Farmi 6


Glumica i žestoki momak na listi želja produkcije za stanovnike imanja u Lisoviću, koje će otvoriti svoja vrata 1. septembra

Slika
U teškoj finansijskoj situaciji... Kaja Žutić

Televizija Pink uveliko se sprema za početak šeste sezone rijalitija „Farma“, koja startuje 1. septembra, i polako sužava imena potencijalnih učesnika.

Oni žele da naprave do sada najbolji šou, kojim će pokušati da obore sve rekorde gledanosti, pa stoga biraju i zanimljive učesnike. Na njihovom spisku želja nalazi se glumica Katarina Kaja Žutić, koja do sada nije učestvovala ni u jednom sličnom projektu.

Pozamašan honorar

Ćerka Svetlane Cece Bojković i Miloša Žutića nedavno se požalila da je u teškoj materijalnoj situaciji jer ne dobija ponude za filmove i serije, a zarada iz pozorišta joj nije isplaćena. Možda će pozamašan honorar koji Pink nudi biti razlog zbog kojeg će pristati da se useli na imanje u Lisoviću kod Barajeva.

Ulaze 22 farmera

Pored nje, poziv je upućen i žestokom momku Kristijanu Goluboviću, koji sebe vidi u takvom šou-programu. Izvori bliski njemu kažu da on smatra da bi se odlično snašao u seoskim poslovima i da bi mu rijaliti pomogao da pokaže i drugu stranu svoje ličnosti.
- Na imanje će ući 22 takmičara. Produkcija trenutno traga za učesnicima. Od pevačica glavne zvezde bi trebalo da budu Dara Bubamara i Mia Borisavljević, koje su prve na listi želja. Što se tiče Kaje Žutić, njeno učešće zavisi od visine honorara. Kristijana su mnogi predložili, a biće i starleta. Zasad se pregovara s Božanom Vujinović - kaže naš izvor blizak produkciji.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s budućim farmerima, ali oni nisu odgovarali na naše pozive. Jedino se javila pevačica Mia Borisavljević, koja kaže da poziv od televizije Pink još nije dobila.


kurir

_________________
Slika Slika


Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 19 Jul 2015, 16:33
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07
Postovi: 45918

OffLine
SVE ZAVISI OD NOVCA
AKO JOJ PONUDE VEĆI HONORAR: Stanija se vraća na Farmu!


Stanija Dobrojević mogla bi da bude jedan od učesnika šeste sezone rijalitija „Farma“.

Slika

Starleta iz Rume, koja je pre tri godine bila stanovnik imanja u Lisoviću nadomak Barajeva, ukoliko se dogovori s čelnicima televizije Pink, biće jedan od glavnih aduta produkcije. Ona je bila jedna od onih koji su doprineli visokoj gledanosti „Farme 4“. Tada je doživela veliku popularnost, a ljubav s Filipom Panajotovićem, koju su započeli u rijalitiju i okončali posle nekoliko meseci, donela joj je brojne naslovne strane i ugovore za reklame. Njoj je, podsetimo, tada za dlaku izbegla glavna nagrada od 50.000 evra, koju je odneo slikar iz Sarajeva Sulejman Memo Haljevac.
- Još nisam odlučila da li sam zaista spremna na taj korak. Bila sam već jednom na tom imanju i možda bih ponovo ušla, ali za malo veći honorar - rekla je Stanija u jednoj televizijskoj emisiji.

Dobrojevićeva je pre nekoliko dana konačno i položila poslednji ispit na Ekonomskom fakultetu u Subotici, a trenutno priprema diplomski rad. Ukoliko odluči da bude takmičar u novoj sezoni, mogući konkurenti će joj biti Dara Bubamara, Kristijan Golubović, Božana Vujinović ili Kaja Žutić, koji se već pominju kao potencijalni učesnici.


kurir

_________________
Slika Slika


Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 22 Avg 2015, 02:09
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07
Postovi: 45918

OffLine
Ako te starlete ne spreče ...

Miloš Bojanić razmišlja o povratku na Farmu ove jeseni ... doduše, ima jedan uslov - "neću starlete, već ljude sa karijerama"

Slika

Pobednik Farme Miloš Bojanić, otkriva da je dobio ponudu da učestvuje na Farmi 6, koja startuje ove jeseni.

"Naravno da bih ponovo ušao na Farmu, jer znam da me narod voli. Mnogi ljudi se kunu u mene, stalno mi govore da sam njihov idol i da jedva čekaju da me vide u nekom rijalitiju", rekao je "idol" Miloš Bojanić "Informeru" i dodao da je siguran da bi opet pobedio.

"Bez ikakve muljaže, nameštanja i kupovine glasova, ja bih ponovo povedio i uzeo lovu - izdržim tri meseca, a izađem iz rijalitija sa još više fanova i teži za 100.000 evra", rekao je Bojanić, a onda otkrio s kim bi voleo da se nađe na najpoznatijem seoskom imanju, a s kim "ne, nikako".

"Voleo bih da bude stara ekipa", rekao je folker i nabrijao imena Zorice Brunclik, Milene Ćeranić, Nemanje Stevanovića, Dragana Marinkovića Mace, čak i Firčija sa kojim se fizički sukobio u rijalitiju Dvor, ali i da ne bi voleo da bude okružen starletama ...

"Ne bih voleo da pristanem da uđem u šou, pa da budem sa gomilom starleta. Hoću da se takmičim sa ljudima koji imaju karijere".


Mondo

_________________
Slika Slika


Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 22 Avg 2015, 02:15
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07
Postovi: 45918

OffLine
JASMINA MEDENICA
(VIDEO) DA LI SE SEĆATE NJE? Sekulina žena ulazi u Farmu!


Pevačica godinama živi u Los Anđelesu, a naša publika je zna samo kao Jelenu, pevaljku koja je zaludela Sekulu

Slika

Jasmina Medenica, jedna od zvezdi filma "Sekula i njegove žene", učestvovaće u novoj sezoni rijalitija Farma.

Pevačica godinama živi u Los Anđelesu, a naša publika je zna samo kao Jelenu, pevaljku koja je zaludela Sekulu (Radoša Bajića) kada je nastupila na seoskom vašaru, a onda, nakon svađe sa "menadžerom", ostala u selu, udala se, rodila dete Sekuli i ostavila ga.

Slika

Jasmina je reprizirala ulogu i u nastavku filma "Treća sreća". Podsetite se urnebesnog snimanja spota.





Kurir

_________________
Slika Slika


Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 22 Avg 2015, 20:14
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07
Postovi: 45918

OffLine
IDE U RIJALITI
MILIĆ VUKAŠINOVIĆ SPREMAN ZA FARMU: Dokazaću ženi da mogu bez seksa tri meseca


Kao što je mobilni bez baterije mrtav konj, tako sam i ja bez Suzane jer me ona puni, poručuje Vukašinović

Slika
Sledi im apstinencija... Milić i Suzana

Milić Vukašinović ozbiljno se priprema za učešće u rijalitiju „Farma 6“, koji startuje 1. septembra na TV Pink.

Roker je u razgovoru za Kurir otkrio da bi mogao da izdrži tri meseca bez seksa, te će svojoj supruzi Suzani dokazati da je njegova ljubav prema njoj čista i iskrena.
- Još uvek ne znam ko će sve boraviti na imanju u Lisoviću, ali ja tamo idem zbog sebe, ne zbog drugih. Ne zanimaju me ni Kristijan, ni starlete i ne mogu o njima tek tako suditi. Nikog ne znam i tamo ću ih upoznati. Zato i služi ovaj rijaliti! Moj cilj je da ljudi vide da mogu da izdržim tri meseca bez seksa, a da pritom neće raditi desnica kao što se očekuje. Želim da se vidi zašto sam takav i da se čuje kako održavam svoj emotivan i prelep brak. Kao što je mobilni bez baterije mrtav konj, tako sam i ja bez svoje žene Suzane jer me ona puni. Dok se ja budem borio, radio i pričao, ona će me posmatrati od kuće - rekao je roker.

Vukašinović ističe da neće menjati svoj stajling na „Farmi“, jedino će sa sobom poneti klompe jer su mu one najudobnije.
- Nosiću šešire, nakit, zvoncare, samo ću dodati moje bele klompe. One su dobre za rad i ne umaraju nogu - kaže Milić.

On se inače dva puta takmičio u rijalitiju „Veliki brat“, gde je pokupio simpatije publike.


kurir

_________________
Slika Slika


Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 24 Avg 2015, 22:56
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07
Postovi: 45918

OffLine

_________________
Slika Slika


Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 25 Avg 2015, 18:04
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07
Postovi: 45918

OffLine
ALO! OTKRIVA SVE UČESNIKE RIJALITIJA "FARMA 6" Od gologuzog policajca do pevačica

Rijaliti koji svi sa nestrpljenjem iščekuju počinje za svega nekoliko dana, a imena učesnika garantuju dobru zabavu gledalaca kraj malih ekrana.

Slika
Radiša, Anabela, Vlada, Foto: RAS

„Alo!“ otkriva ko su učenici rijalitija „Farma 6“, koji počinje 1. septembra, a kako „pravila nalažu“, farmeri su najrazličitijih profila. Produkcija je izabrala učesnike za ovu sezonu, među kojima su manekeni, starlete, pevači, kao i ekscentrične ličnosti već poznate javnosti po skandalima, te je gotovo izvesno da će na imanju u Lisoviću biti svega osim dosade.

Slika
Možda će guzu pokazati i u ovom rijalitiju: Lepomir, Foto: promo

Lepomir Bakić, bivši inspektor i bodi-bilder, koga se svi sećaju kao gologuzog policajca koji je u rijalitiju „Sladak život“ pokazao stražnjicu prilikom depilacije, rešio je da se oproba na farmi. Lepomir je nakon gologuzog izdanja privukao pažnju javnosti novim provokativnim fotografijama sa žurke transseksualaca, nakon čega je suspendovan iz policije.

Slika
Spreman za šou: Kristijan Golubović, Foto: Aleksandar Stanković

Kristijan Golubović, nekada žestoki momak sa beogradskog asfalta, željno iščekuje useljenje u najpoznatije seosko naselje u Lisoviću. Akter kultnog filma „Vidimo se u čitulji“ nedavno je rekao da će „postrojiti“ farmere i naterati ih da treniraju, pa je za očekivati da će Golubović biti zaslužan za rad i disciplinu na imanju.


Voditelj ružičaste televizije Vlada Stanojević, koji je proteklih meseci bio stalno prisutan u medijima zbog burnog raskida sa verenicom Anom Marijom Žujović, rešio je da ponovo uđe u rijaliti „Farma“. Vlada se već oprobao u tom rijalitiju, kada je upoznao manekenku Mirjanu Božović, sa kojom je bio u ljubavnoj vezi, a da li će ljubav i ovog puta zakucati na vrata kuće u Lisoviću, ostaje da vidimo. Među bivšim-novim farmerima naći će se i pevačica Nela Bijanić, a podršku za veselje i pesmu pružiće joj i koleginice Danijela Stoiljković Ella i „Pinkova“ zvezda Gabrijela Gabi Pejčev, poznata po izvođenju Cecinih pesama tokom takmičenja.

Slika
Zabaviće publiku: Milić i Suzana, Foto: Zoran Ilić

Milić Vukašinović, doktor za rokenrol, kako sebe naziva, ulazi na farmu sa svojom suprugom Suzanom. Poznat po britkom jeziku, žustrim raspravama u prethodnim rijalitijima i autentičnom izgledu, Milić će sigurno imati šta da ponudi publici. Anabela Atijas, koja se takođe već oprobala u rijalitiju, u kojem je imala ljubavnu vezu kratkog daha sa manekenom Mladenom Radulovićem, sada će za cimera imati Radeta Lazića, atraktivnog manekena, koji važi za velikog srcolomca. Ipak, Anabela sada ulazi u rijaliti kao udata žena, te će verovatno Lazića prepustiti mlađim koleginicama i starletama.

Resized Image - Click For Actual Size
Pokazaće zgodno telo u rijalitiju: Jelena Krunić, Foto: promo

Radiša Miljković, alijas Radašin, napravio je pravu pometnju u prethodnom rijalitiju, gde je, iako je oženjen, jurio mlade, atraktivne devojke, što mu supruga nije zamerila. Tada mu se posebno dopala starleta Soraja, a kako ni u Lisoviću neće manjkati devojaka tog profila, Radiša će imati pune ruke posla, jer na farmu ulaze poznate klaberke. Jelena Krunić, koja je igračica, i starleta Tamara Đurić pobrinuće se da gledaoci imaju šta i da vide. Provokativne, razuzdane i atraktivne crnke sigurno će biti zadužene za dobru zabavu na imanju.

Resized Image - Click For Actual Size
Tamara Đurić jedva čeka početak šoua, Foto: promo

Zvezdan Anđić, suprug i menadžer pevačice Tine Ivanović, ulazi u rijaliti nakon burnog perioda koji je prošao sa suprugom, koja je obolela od kancera. Tina će Zvezdanu svakako biti najveća podrška, s obzirom na to da je i sama bila učesnica rijalitija „Farma“. Za glavnu nagradu na imanju u Lisoviću boriće se i estradni menadžer Bata Paligorić.

Slika
Marko Miljković, Foto: promo


Marko želi da povrati popularnost

Marko Miljković, jedan od učesnika „Farme 6“, postao je poznat javnosti pre nekoliko godina, kada se pojavio u prvoj sezoni „Velikog brata”. Najveću pažnju tada je privukao zbog veze sa sadašnjom voditeljkom TV „Pinka” Enom Popov. Marko se nakon rijalitija povukao iz javnosti zbog toga što je radio u inostranstvu. Sada je ipak odlučio da se vrati na našu javnu scenu, te će staru slavu pokušati da povrati ulaskom na imanje u Lisoviću.


Alo

_________________
Slika Slika


Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 25 Avg 2015, 19:13
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07
Postovi: 45918

OffLine
EKSKLUZIVNE FOTKE Stanija stigla iz Amerike zbog Farme!

Stanija Dobrojević sletela je danas na beogradski aerodrom Nikola Tesla, gde ju je dočekala majka.

Resized Image - Click For Actual Size
Staniju na aerodromu dočekala samo mama, Foto: Lj. Tozev
Najpopularnija starleta vratila se u Srbiju kako bi se pripremila za sledeću sezonu rijalitija "Farma", u kojem će biti jedan od takmičara.

Resized Image - Click For Actual Size
Spremna za farmu, Foto: Lj. Tozev
Iako šou startuje 27. avgusta, Dobrojevićeva će se ekipi u Lisovićima pridružiti nekoliko dana kasnije.

Slika
Ima nekoliko dana da se pripremi: Stanija Dobrojević, Foto: Lj. Tozev


Alo

_________________
Slika Slika


Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu

Ko je OnLine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 62 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
Idi na:   


Obriši sve kolačiće boarda | Tim | Sva vremena su u UTC + 2 sata

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
DAJ Glass 2 template created by Dustin Baccetti
Prevod - www.CyberCom.rs
eXTReMe Tracker