Autoru |
Poruka |
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
casual je napisao: Sutra. Eto, obecavam. Ovo jos da potvrdim samo .... sutra cu da vidim ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Mislim da sam se malo uozbiljila! ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
msm samo sto sam dosla moram da idem dodjem kasnije ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
U ponedjeljak je bio tako tezak dan...da ne znam kako sam prezivila. I s kim god da sam pricala svi su se isto osjecali....tezina, sparina, vlaga, bas tesko vrijeme. Ja sam hodajuci spavala...nista nije pomagalo, ni tjelovjezba ni serpaIPO tresanja, ni 'ladno pivo...kao da nas je neko taj dan zaprašio necim cudnovatim, ili su svi postal zesci meteoropati. Pa ni jedna osoba nije bila nasmijana niti raspolozena za bilo sta( cak ni teta u prodavnici koja je inace uvijek nasmijama i uvijek nesto blebece , samo je odmahnula rukom haha) . Ne ponovilo se!!...
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Nikita je napisao: casual je napisao: Sutra. Eto, obecavam. Ovo jos da potvrdim samo .... sutra cu da vidim ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) Sve nesto kontam taj sutra nikako da stigne... hmmm jel to jos uvek danas ili sam sutra prespavala pa je danas vec prekosutra ? Cas zbrka ti mene samo tako ..... ![[images/smilies/dostavise1.gif] [images/smilies/dostavise1.gif]](./images/smilies/images/smilies/dostavise1.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hoce on to Niki...to mu je u krvi i naravi  ne daj seeeeee hahah
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Nekako mi je slatko da je opet krenulo Kolo sreće...al mi fali Mlakar...mislim, svaka čast Borisu Mirkoviću, ali Oliver je Oliver!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
kazu da če danas neko nevreme .. pihhh ![[images/smilies/dislikesmiley.gif] [images/smilies/dislikesmiley.gif]](./images/smilies/images/smilies/dislikesmiley.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
danas je petak. pada kisa i najavili su da ce cijeli vikend biti ovakav.nije hladno i nije oluja, a nije ni neka kisa..., ali mokro je. znaci manje hodanja, vise kucnog druzenja i izlezavanja...hmmm, nemam nista protiv.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
o da.. danas je petak.. a vreme kantastrofa ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
|
|
|
|
|
|