Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
aaj fil gud.. tananananaaa ![[Martinishaker.gif] [Martinishaker.gif]](./images/smilies/Martinishaker.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
meee 2 ![[Martinishaker.gif] [Martinishaker.gif]](./images/smilies/Martinishaker.gif) I feel good, I knew that I would now so good, so good I got you..... ![[Martinishaker.gif] [Martinishaker.gif]](./images/smilies/Martinishaker.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
isto kao i juče ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Nemam ti aj pojma ... onako sam sva rasejana vec danima , raspolozenje mi je ok uvek .... 
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
neka slatka nerovoza....oni leptirici u stomaku ali nisu proljetni leptirici....ne ne ti leptirici
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Bolesno sam, al ne dam se! Raspoloženje? Pa...onako...comsi, comsa.
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Bicu i ja zaljubljena ..... valjda ![[stomitesko.gif] [stomitesko.gif]](./images/smilies/stomitesko.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Odličnom...maturanti imaju norijadu i puštaju baš zakon pjesme... Slušaj oko moje, ja ti mogu biti tata, vrijemeeee je da skineš ovaj ološ sa svog vrata...koštaju me avanture, staro srce, mlade cureeee...nisam tebe odabrao za sebe, nego da pokazujem te njima, da se tobom hvalim ja pred svima!Eto...e tu bi pjesmu onaj Rajić mogao pjevati Tini Vukov! ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
odličnom ![[jupijaja.gif] [jupijaja.gif]](./images/smilies/jupijaja.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
njanjkavom...maznom, tepavom, tihom
|
|
|
|
|
|