Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 18 Jul 2025, 07:20

Autoru Poruka
Mojne
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 06 Maj 2015, 11:53
Korisnikov avatar
mojne

Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41

Iskra koje ti informacije imaš ?

Vrh
Mojne
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 06 Maj 2015, 15:15
Korisnikov avatar
mojne

živi na tuđoj nesreći ružna kučka i još prima platu za to

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 07 Maj 2015, 11:33
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

Mojne ne znam o kome ti pricas....ali takvih ima na svakom koraku.

@Moram da kazem da s moje tocke gledista, u ovoj mojoj drzavici, (a mogla bih reci i na cijelom Balkanu tj zemljama bivse Juge) nikada situacija nije bila gora gledajuci period od zavrsetka rata pa do danas. U svakom segmentu: ekonomija na prvom mjestu, sigurnost na drugom mjestu, politika nikada nije ni bila dobra, medjuljudski odnosi ( i ono malo sto su se bili popravili....opet je pocelo da se narusava na jedan pogan i prljav nacin...a ljudi su na nasim prostorima ovce )...sve je u Q.
Niko ne pise i niko od tih politicara ne prica o masovnim iseljavanjima iz cijele drzave, sa svih teoritorija.Karakteristika danasnjih iseljavanja u odnosu na ona iz bivse nam Juge, je ta sto su prije odlazili uglavnom muskarci, muzevi ili samo jedan clan obitelji....danas kada se ljudi odlucuju za odlazak, obicno odlazi cijela familija....i muz i zena i djeca.
Niko vise ne gleda na svoju imovinu u vidu kuce, stana ili zemlje kao na faktor koji ce te zadrzati na tom mjestu. Polazim od sebe.
Kada otvoris portale i citas vijesti...svaki sa negativnom konotacijom je iskomentiran minimalno trocifrenim brojem komentara, dok su oni rijetki iz oblasti kulture, lijepog i pozitivnog sadrzaja jedva procitani a ne iskomentirani...a opet ce svi sebi da daju za pravo da kazu da se lijepe stvari ne desavaju. Desavaju se oko nas itekako lijepe stvari, ali one vise nisu nikome intersantne...Uslo nam je sranje u krv i to je postala ona neka svakodnevna ''hrana''.
Sta se desilo u ljudskim glavama i gdje ovo sve vodi....tuga brate.

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 08 Maj 2015, 00:38
Korisnikov avatar
*
*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31

Slazem se Molena.
Ljudi su zaista otisli qrac. Ceo region ce sasvim sigurno u godinama koje dolaze postati deo EU. A onda ce biti potrebno bar 30 godina da ljudi sa ovih prostora naviknu na nove standarde ponasanja, razmisljanja, da shvate da ce imati onoliko koliko u sebe uloze. Ako EU opstane i prezivi, za 30 godina ce tek izaci generacije koje ce imati normalan zivot.
Mislim da na ovim prostorima zivi najvise budaletina u odnosu na ostatak planete.
Kada udjem u razgovor sa nekim, u nekom trenutku shvatim da mu fale delovi obrazovanja, kucnog vaspitanja, morala, cestitosti... I odustanem. Jednostavno rupe u formiranju licnosti i karaktera su prevelike. Pri tom, velika vecina je ubedjena da bi bili bolji hirurzi od hirurga, bolji hemicari od hemicara, biolozi od biloga. U fazonu "ma sta oni znaju, ja bi to brate ovako onako i gotovo" :D
Velika vecina ljudi je naprzena, besna, svi nesto reze, ne shvataju da im zivot prolazi u mrznji i namcorstvu.
Ali takvo je valjda podneblje, ne znam.
Grci recimo, pa to kao da su ljudi sa druge planete :D
nisu megalomani, uzivaju u sitnicama, ne rade nista ali i nemaju nista. Sede po ceo dan i prave klopu, piju kafe i svesni su da zive u jednom od najlepsuh delova sveta. Takva im je filozofija, opusteno i lagano... Naravno ima izuzetaka ali generalno, mnogo gotivan fazon zivljenja.

Vrh
Iskra
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 08 Maj 2015, 09:43
Korisnikov avatar
kure nane moj milane

Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17

nisam razumela Mojneta sta me je pitao
kakve informacije

Slika

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 08 Maj 2015, 10:23
Korisnikov avatar
*VIP*

Znaci Cas, s obzirom da moja firma otvara predstavnistvo u Grckoj, ako mi ponude da prihvatim :D Juznjaci su to....iako se meni ni ta ''ljenost'' ne svidja.Divno i krasno, ali treba od necega i da se zivi...Mentalitetom oni nisu pretjerano daleko od nas, ali svi oni koji su uz more imaju tu neku liniju posebne ''opustenosti''...nazovimo je tako hehe.
A nasmijalo me ovo da su svi kod nas postali strucnjaci za sve...tocno tako. Nikada nisamo imali vise strucnjaka u svemu..svi sve znaju i svi bi sve bolje. Narocito muskarci kada je sport u pitanju...svi strucni i kvalifikovani izbornici i igraci... [stomitesko.gif]

Vrh
Mojne
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 10 Maj 2015, 23:06
Korisnikov avatar
mojne

Senku sam upoznao na fesju i videli smo se.

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 11 Maj 2015, 12:07
Korisnikov avatar
*VIP*

Mojne...vezano za taj tvoj potpis :D

Znas ti onaj vica kad su djecak i djevojcica pricali..pa djecak kaze 'ja imam autic'', a djevojcica odgovori ''ja imam jutku'', pa djecak kaze ja imam ovo, a djevojcica odgovori ja imam ono...i u jednom trenutku djecak kaze, ''Ja imam kura*'', a djevojcica mu na to odgovori '' Ti ces cijeli zivot imati samo jedan a ja cu kad porastem imati sto kura**'' :D

Hocu da ti kazem ne hvali se na forumu na kojem su uglavnom zene...ti imas jedan velik, a mi smo imale vise od jednog velikog :D ... u svakom slucaju manje je bilo razocarenja :D

Vrh
Iskra
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 11 Maj 2015, 13:55
Korisnikov avatar
kure nane moj milane

Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17

fantazija kako mi se kovrdža kosa [0happycoeur.gif]

Slika

Vrh
Вучица
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 11 Maj 2015, 14:17
Korisnikov avatar
Moderator chata

Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01

Verujem da na ovo pitanje neznate odgovor:
Šta se postiže omalovažavanjem i ismevanjem drugih osoba?

хмм дискусија све жешћа на ФБ-у а тек је 14 часова хаххаха шта ли ће бити до 20...
неко ће неког да скрати за скалп и ето онда одговора на задату тему [zenskismeh.gif]

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu